Fantasia_realitat
per en 30 Juliol 2014
1,235 Vistes

Admeto que em va resultar molt excitant estar encara mig vestit amb la Rosa tota nua i calenta.  I més encara quan es va posar a mamar-me-la, jo encara palplantat, sense treure'm els bòxers, fins posar-me-la totalment empalmada.  Un cop em va tenir prou a punt, es va apartar de mi i es va posar unes mitges negres.

- Tu, cada cop més nu i jo cada cop més vestida. 

Aquestes van ser les seves paraules tot just abans de continuar la seva mamada, ara ja a sobre de la meva polla, lliure de qualsevol peça de roba.  Va ser una mamada estranya, perquè l'anava abandonat, de tant en tant, per posar-se lligacames i unes sabates de taló primíssim, i per canviar de posició, per asseure's a la meva cara i oferir-me el seu sexe, ara totalment calent, humit i delerós.

Li vaig menjar, recreant els meus sentits en aquella mena d'acte sexual diferent que estava vivint, mentre ella jugava amb la meva polla, en una mena de masturbació que tenia més de joc i de seducció que de cap altra cosa.  Reconec que m'estava posant tan calent com ja ni recordava que podia arribar a posar-me.

Així vam seguir una bona estona.  Jo jugant amb els meus llavis i la meva llengua en el seu sexe i ella acaronant el meu.  Quan vaig sentir que en tenia prou -o que no volia seguir fins a l'orgasme- la Rosa es va apartar de nou de mi.  Va anar cap a una pila de roba que descansava en una cadira als peus del llit i es va cobrir els pits amb un sostenidor.  Immediatament, es va agitar al llit i em va ordenar:

- Folla'm els pits fins que et corris.  Avui no em penetraràs, però tampoc et deixaré sense una bona escorreguda; així és que fes passar la teva polla entre els meus pits i el sostenidor i fes el que et vingui de gust fins que et corris.

Aquestes paraules, reforçades pel fet que estava jugant amb un tanga que no es va arribar a posar, fent-lo lliscar suaument entre els llavis del seu cony, em van decidir a seguir el seu joc sense cap objecció i a preparar-me per fer la follada més estranya que mai hauria pogut imaginar.  Però què dimonis!, estava tan calent que només desitjava buidar-me d'un cop per tots.

Vaig pujar a sobre d'ella i, tal com m'havia dit, vaig introduir la meva polla entre el canal dels seus pits i els sostenidors.  La sensació, alhora suau del contacte amb la seva pell, i aspra del fregament dels sostenidors em resultava deliciosament excitant.  Vaig començar un moviment de vaivé lent al principi, i més enèrgic a la poca estona, recreant-me en aquell mar de sensacions noves, mentre podia escoltar alguns gemecs de plaer de la Rosa.

No va durar gaire, la cosa.  No podia durar gaire, de fet, fins que vaig deixar anar el meu semen entre aquella meravellosa canalera, en una autèntica explosió de plaer que em va resultar nou i deliciós, i deixant-me caure, vençut, al costat de la meva companya d'experiències.

- Relaxa't.  Em va dir. 

-Però no gaire, que vull que em miris.  A veure si t'agrada...

Al cap d'un moment, sense moure's, es va masturbar, mentre jo vaig canviar de posició per recrear-me en la visió del seu sexe empapat i ansiós de cedir a l'activitat d'aquells dits tan hàbils que una estona abans m'havien arribat a excitar tant.

Va ser una sessió de sexe bestial, sensual i diferent, al llarg de la qual jo m'havia anat despullant i la Rosa s'havia anat vestint, si més no, amb una llenceria que es va convertir en una autèntica joguina sexual.

Publicat a: Sexe/Eròtica
Sigues el primer a qui li agrada això.