Fantasia_realitat
per en 15 Juliol 2014
1,093 Vistes

Va ser el dia del meu aniversari - evidentment no revelaré quants - i l'Àlex, el meu marit, m'havia promès un regal ben especial.

Estava nerviosa. L'
Àlex i jo feia temps que compartíem tot tipus de complicitats, incloses les sexuals i, per algun estrany motiu, tenia el pressentiment que el seu regal ben bé podria anar d'aquest pal. En qualsevol cas, benvinguda la sorpresa, per si de cas, recordo que pensava esperant que arribés.

Vaig sentir les claus obrint la porta i, com imaginava, era l'Àlex, però venia amb un ram de flors a la mà. M'ho va acostar, alhora que em besava i em desitjava un feliç aniversari. Vaig agafar el ram i ràpidament vaig anar a acomodar-lo en un gerro, perquè valia la pena exposar, com mereixia, aquella bonica explosió de colors.

- Com pots imaginar, aquest no és el regal que t'havia promès.

Benvingut  l'aclariment , encara que ja hi comptava.

- El meu regal, aquest any, serà una cosa que podràs sentir, però que no veuràs. Et sembla bé ? - em va demanar - .

Evidentment, vaig dir que sí, convençuda que allò prometia. Un regal que no podria veure...

- Vine, deixa que et tapi els ulls. No veuràs res i així els teus sentits estaran plenament receptius a tot.

L'Àlex em va embenar els ulls de manera que no podia veure absolutament res. Immediatament, em va agafar de la mà i, sense pressa, em va portar fins a la nostra habitació. Un cop allà, un repertori de petons lents i sensuals servir de fil conductor mentre m'anava despullant, peça a peça, recreant-se en cada part de cos que va ser descobrint fins que em va tenir completament nua, dempeus, en algun lloc de l'habitació.

- No et moguis, que vaig a buscar la teva sorpresa.

Així ho vaig fer, encara que he de reconèixer que em van resultar eterns aquells segons que vaig haver d'esperar plantada, nua i ansiosa, fins que vaig sentir com es tancava la porta i vaig poder escoltar els seus passos i els d'una altra persona. Eren passos de peus descalços, sensació que encara va contribuir més a augmentar la meva ansietat i, per què no dir-ho, la meva excitació.

Vaig tornar a notar els llavis de l'Àlex sobre els meus. Em va besar abans de desitjar-me de nou feliç aniversari, i que sentís uns pits pegant-se a la meva esquena i unes mans desconegudes acariciant-me els malucs. L'Àlex davant meu, besant-me i acaronant-me les natges i una dona a la meva esquena. Una situació meravellosa, sens dubte.

L'Àlex es va separar de mi i em va acompanyar fins al llit. M'hi vaig estirar i, abans que pogués prendre consciència de la situació, una boca va començar a llepar-me un mugró. Va ser el preludi de tot un festí d'aquells llavis desconeguts sobre els meus pits. L'Àlex es va posar a jugar amb la llengua entre les meves cames mentre dedicava alguna de les seves mans a jugar amb la nostra nova amiga, o això em semblava. Intentar endevinar què podia estar fent em proporcionava uns graus extra de calentura.

Em vaig deixar fer. Confesso que mai havia sentit tant de plaer amb una mamada de pits com en aquella ocasió. Suposo que havia de ser cosa de la dolçor femenina, o del morbo de la situació. Qui sap. El cas és que a la poca estona era jo qui, amb l'Àlex tocant-me des de darrere, recorria amb la boca uns pits grossos, turgents i saborosos . No era la primera vegada que estàvem amb una altra dona, però aquelles pits em resultaven sorprenentment atractius, potser per la meva falta de visió, o ves a saber per què. Em va semblar que eren operats, però reconec que passejar la meva llengua per aquells mugrons duríssims i engolir-los àvidament m'estava posant molt, molt calenta, com segurament ja havien notat els dits de l'Àlex que entraven i sortien del meu sexe al seu gust, fins que em vaig córrer, abandonada orgasme sorprenent, especialment agradable.

Acabava de tenir un fantàstic orgasme d'aniversari. El regal sorpresa del meu marit, aquell regal que devia sentir però que no podia veure començava extraordinàriament bé. Érem tres al llit i el vici i la luxúria empapaven els llençols.

- Estira't i relaxa't, carinyo, que això no ha fet més que començar.

Estava estirada, satisfeta, recuperant l'alè, mentre podia sentir el so inconfusible d'una mamada. No hi havia dubte que la nostra companya li estava fent una fel.lació, però tot i així, el morbo em va fer preguntar-li si era així.

- Sí amor meu, me l'està mamant. Que et molesta?

Just quan anava a respondre , vaig sentir uns dits que em van semblar llargs i fins, furgant entre les meves cames, movent-se lentament entre el meu sexe i el meu anus. No hi havia dubte que aquella dona sabia com fer-se càrrec dels dos. Podia percebre el plaer de l'Àlex a través dels seus panteixos, així com l'excitació de la nostra amiga que, ja sense miraments, ficava i treia dits del meu cony i del meu cul, al seu antull i amb absoluta impunitat.

Vaig poder sentir que l'Àlex es va córrer. La mamada havia fet efecte, mentre la mà que jugava amb el meu entrecuix es mostrava cada vegada més agosarada, segurament animada per l'escorreguda del meu marit. Reconec que saber que l'Àlex acabava de tenir un orgasme, sense que jo pogués més que imaginar-ho, em va excitar, i de quina manera, proporcionant una bona dosi de flux a la mà que jugava amb el meu sexe.

Així vam seguir la meva nova amant i jo fins que em va besar suaument. Imagino que per regalar-me el morbo del regust de la polla que s'acabava de menjar i per deixar-m'hi als llavis alguna resta encara calenta. I certament, va encertar en la seva iniciativa, perquè va ser la guinda que em va portar de nou a l'orgasme, mentre accelerava els seus dits, ara totalment centrats en el meu clítoris.

Amb la bena als ulls, reconec que tot el que va passar aquella nit va ser un autèntic festival de sensualitat, de tacte, de gust i d'oïda, en una vetllada diferent i inoblidable.

L'Àlex i la nostra companya no paraven ni per un moment de acariciar o de recórrer el meu cos amb les seves boques, amb els seus pits, amb les seves mans, a estones dolçament i a estones amb fúria. Per més que ells també es lliuraven a oferir-se plaer mutu, jo sempre rebia una bona dosi de les seves atencions.

En un moment donat vaig notar dues llengües jugant amb el meu sexe. Aquella sensació era totalment nova per a mi. El meu marit i aquella dona m'estaven menjant el cony alhora. Una autèntica tempesta de luxúria es va apoderar de mi fins fer-me explotar de plaer, en un orgasme bestial. Sentir aquelles dues llengües a l'entrecuix havia disparat tots els meus ressorts sensitius d'una manera que desconeixia.

El regal sorpresa del meu marit consistia en una vetllada de sexe inoblidable, això era evident i meravellós. Jo seguia amb els ulls embenats, sense poder veure res, només sentint tot el que l'Àlex i la nostra companya ocasional inventaven i em regalaven, explorant qualsevol mitjà per donar-me i donar-se plaer.

Quan vaig refer-me, després el meu últim orgasme, l'Àlex es va situar a sobre meu i em va follar. Em va encantar sentir finalment la seva polla dintre meu. Estava dura, molt dura, com m'agradava; i m'encantava sentir que la clavava tan endins com podia, mentre em demanava a cau d'orella si m'ho estava passant bé. Evidentment, la meva resposta era que sí.  El meu estimat follador anava accelerant els seus moviments, clarament afavorits per l'excitació que sens dubte li provocava la nostra companya, que imaginava darrere seu. Jo em deixava fer, ja totalment boja de luxúria, fins que l'Àlex es va enretirar.

- Ara, posa't a quatre grapes, menja-me-la fins que em corri i gaudeix...

Em va sorprendre la petició, però les seves paraules tenien una mica de premonitori. Es va situar davant meu i jo em vaig empassar tota la seva polla amb tanta avidesa com em permetia una excitació nova, incrementada per una llengua que jugava en el meu cul amb extraordinària habilitat, fins que el va abandonar per donar pas a unes mans que em van subjectar amb força els malucs i a una polla no massa gran, o almenys això em va semblar per la seva facilitat per entrar, que em va penetrar l'anus.

La meva ment era una autèntica olla a pressió, alimentada per la sorpresa de tenir dues polles dintre meu. Hi havia una quarta persona? No l'havia detectada, però tampoc m'importava. Era el meu regal d'aniversari i pensava gaudir-ne al màxim -vaig pensar entre excitada i absent-  fins que una explosió de semen als llavis em va retornar a la realitat. L'Àlex s'acabava de córrer, mentre algú seguia enculant-me, cada vegada amb més força, mentre jo -ho admeto- estava gaudint com una autèntica golfa.

L'Àlex, veient que aquella follada no podia durar molt més, se'm va acostar i em va tornar a preguntar si m'estava agradant el meu regal " sorpresa".  Només vaig respondre afirmativament amb moviments del meu cap, entre panteixos de plaer, i mentre notava com la seva mà es dirigia al meu clítoris, per multiplicar, encara més, el plaer que estava rebent.

Vaig notar com aquella polla desconeguda es corria dintre meu, entre les darreres empentes de la penetració i el meu nou orgasme. Un orgasme que em va deixar estirada, cap per avall, suada i sense alè. Havia estat un cúmul de sensacions meravellós.

- Puc treure'm la bena i veure "el meu regal"? - vaig preguntar.

- De cap manera, carinyo, ja saps que és un regal per gaudir-ne, no per veure'l. I crec que t'ha agradat, oi?

Vaig haver de donar-li la raó. Aquella sessió de sexe a cegues havia estat meravellosa i el meu cap no feia més que recordar sensacions i més sensacions que fins llavors desconeixia.

Finalment, L'Àlex es va aixecar del llit. Vaig sentir soroll de roba. Algú s'estava vestint. Després passos. Només em va semblar distingir dues persones, una d'elles amb talons. El ressò d'unes paraules que no vaig aconseguir entendre i el soroll de la porta en tancar-se em va fer saber que qui ens va acompanyar en aquella vetllada de sexe se n'havia anat.

L'Àlex se'm va acostar lentament i, ara sí, em va llevar la bena dels ulls. Mentre jo intentava acostumar de nou a la llum, em va dir:

- No preguntis res. Simplement recorda el plaer que has sentit.

Mai no vaig preguntar res i encara avui no sé amb qui vam estar aquell vespre. Només guardo el record de sensacions diverses, al voltant d'uns pits saborosos, d'una boca especialment hàbil i d'una polla que em va encular insospitadament.

Publicat a: Sexe/Eròtica
Sigues el primer a qui li agrada això.