Albert
per en 23 Juliol 2010
868 Vistes

Per fi comencen a aclarir-se les coses. La Universitat està oberta, amb tot el que comporta, i tinc moooltes ganes de començar :)

A més, el pis, l'examen del cotxe, tot està (pareix) ben lligat. Nice.

L'estiu continua passant leeentament, i les dues coses més interessants que m'han passat esta setmana han sigut alcançar el level 9 en el League of Legends i una avispa que m'ha picat ací, en la cuixa, amagada dins la toalla la molt jodía. Si m'hagués picat en les gònades hauria sigut un petit (gran) problema.

I res, aquí estic. Ara fa fresqueta, escolte Coldplay, pense en què escriure, mentre una ràfega de vent em frega els braços. Tinc les mans aspres de la pols i el clor de la piscina, la barba d'uns quants dies i el cap ple de projectes.

Encara queda estiu. Molt d'estiu. Tant de bo ens duga més sorpreses.

https://www.youtube.com/watch?v=5KkWGy7W3_o

Publicat a: Personal
Diego
Estàs ben tocat de l'ala xD
24 Juliol 2010
albeeeeeeeeeeert, jo tmbé tinc ganes de començar, moltíssimes!!!xdd l'estiu tampoc està passant tan lent com dius, eh!? que ja som quasi a agost, rei xddd i tenim un concertàs ahí al cantó xdd 😉
24 Juliol 2010
Talia
no t'afeiteeees!!!!!!!!!!!!!!! 1f62e.png xD picadeS? oh! benvingut al cluuub!! i de la uni, juajua jo encara no sé res, por tinc d'aquest any.... x_x a voreeem...!
24 Juliol 2010
Aaron Ivanko
universitaariiiiii 1f62e.png
1 Agost 2010