Fantasia_realitat
per en 10 Maig 2014
1,110 Vistes

No donava crèdit al que estava veient:  la Carla, la meva dona, i la Maria, la seva amiga de sempre, enredades en una morrejada espectacular.  Mig despullades totes dues i amb els pits clamant per alliberar-se definitivament de la barrera de la poca roba que els cobria.

- Carinyo, no saps com són de meravellosos uns mojitos, amb aquesta calor, després d'un agradable dinar d'amigues.

La Carla i la María havien quedat per dinar, com tants d'altres cops, i van decidir continuar la xerrada a casa, prenent unes copes. Jo havia arribat de la feina, les havia saludat i me n'havia anat a dutxar, per mirar de treure'm la calor de sobre. I ara, quan acabava de refrescar-me i tornava a la sala, em trobava amb aquesta imatge.

- Seu, carinyo, serveix-te tu també i gaudeix de l'espectacle, si et ve de gust, és clar. Veuràs que bé que et senta.

Dit i fet. Em vaig fer un mojito, em vaig asseure davant d'elles i em vaig disposar a contemplar-les. La veritat és que la Maria sempre m'havia posat a punt. Encara que mai hauria estat capaç de fer cap pas, ja que era l'amiga de l'ànima de la Carla, no negaré que fantasiejar amb perdre'm entre els seus pits m'havia facilitat alguna que altra memorable palla. I ara les tenia les dues davant meu, despullant-se lentament, l'una a l'altra, entre petons i carícies.

- T'agrada el que veus? -va preguntar la Carla -. Doncs gaudeix, perquè la Maria i jo hem comentat que ens donava molt morbo imaginar que teníem sexe amb algú mirant-nos. I xerrant, xerrant i imaginant situacions, ens hem animat i hem pensat que per què no provar entre nosaltres dues -quina falta ens fa ningú més-, amb tu de públic. T'hi animes?

I qui hauria pogut negar-se a una cosa així. Vaig assentir i vaig decidir que era millor que em tragués la roba, perquè la meva polla ja no sabia per on fer-se lloc, dins dels pantalons .

La Carla sabia que els pits de la Maria sempre m'havien atret i es va esforçar a xuclar-los dolçament, a recrear-se en els mugrons, fins a posar-los extraordinàriament durs, i a amorrar-s'hi com si li anés la vida en aquella mamada, entre panteixos de plaer de la seva amiga, que es deixava fer, dedicant-me, de tant en tant, una mirada de lasciva complicitat que em provocava una terrible enveja de la meva dona.

Jo havia començat a cascar-me-la, perquè era impossible mantenir les mans quietes, en aquells moments. En veure'm, les dues es van separar i es van acostar a mi per dir-me:

- No, no, no. Els nois bons no es toquen. El que volem és un voyeur de veritat, no un pajillero apalancat en una butaca. Dit això, la Maria va agafar un foulard i em va lligar les mans per darrere del respatller de la cadira on em van fer seure.

- Ara sí que seràs un bon espectador. T'ha agradat com li he menjat els pits a Maria? Segur que sí... Mira, veus, es fa així.

I van començar a llepar-me els mugrons, cadascuna un, parant només de tant en tant per morrejar entre picades d'ullet de complicitat. Jo estava a punt de rebentar i no em podia moure, ni tocar-me, ni fer res que no fos acceptar aquella excitació entre llepades, pessics i mossegadetes.

- Segur que ara encara estaràs més ben preparat per veure com em follo la teva doneta -van ser les paraules de Maria, just abans de dirigir la seva boca al cony de la seva partenaire i clavar-li una menjada més que remarcable - .

La llengua de la Maria va recórrer els llavis de la Carla fins a fer-la suplicar de plaer. Només llavors, quan li va semblar que ja estava prou excitada, es va centrar en el clítoris. Primer jugant amb la llengua, després amb els llavis i, finalment, xuclant-lo amb avidesa mentre li ficava tres dits a la vagina i un altre al cul. La Carla es recargolava de gust fins que va explotar en un orgasme movent-se i esbufegant de gust . La Maria es va enretirar i va venir a besar-me, en un morreig intens, passejant la seva llengua per la meva, segurament perquè sentís el gust del sexe que s'acabava de menjar .

Immediatament després , es van asseure davant meu, cara a cara, i van començar a oferir-me una autèntica exhibició de petons, carícies , llepades i mamades, mentre les seves cames anaven buscant la millor posició per facilitar el contacte directe dels sexes. Un cop assolida la postura idònia, es van inclinar cap enrere, recolzant les mans al terra i es van perdre entre el plaer del frec, cada vegada més intens i ràpid d'uns conys, ara ja absolutament viciosos, que em moria per penetrar, fins que arribar a un orgasme que va deixar una suggerent taca de flux, testimoni evident de la seva intensitat.

I allà seguia jo, lligat a una cadira, nu i calent, en mans dels capricis de dues dones que havien decidit tenir sexe amb un espectador: jo.

Després de l'última envestida lèsbica, una pausa per recuperar una posició còmoda al sofà i per prendre un nou mojito que refresqués tanta calor. Jo seguia amb la polla totalment empalmada i amarada, esperant el meu torn, que imaginava que arribaria en un moment o altre, fins que vaig veure que aquell parell de folladores se m'acostaven de nou i s'agenollaven davant del meu sexe .

- Si pensaves que estaves calent, espera una mica i sabràs què és estar calent de debò.

La frase va sonar a amenaça. Aquell parell de golfes no van tenir altra idea que dedicar-se a llepar-me i acariciar-me els ous, només els ous, fent cas omís d'una polla que maldava per algun tipus de contacte. No sé quant temps van estar així, però sé que se'm va fer eterna aquella excitant tortura. El meu sexe estava xop, ansiós, i cada porus de la pell dels meus collons era una font de plaer indescriptible a cada llepada o carícia nova. Dues llengües jugant era massa.  Vaig fer el que bonament vaig poder per intentar relaxar-me i gaudir d'un moment irrepetible, mentre somiava alguna cosa que m'alleugés la polla de tanta tensió.

Una nova pausa. Quin seria el següent pas? la Carla es va encarregar de treure'm de dubtes:

- Maria , crec que el nostre voyeur s'està comportant. Calladet i empalmat, com ha de ser. Et sembla bé alegrar-li una mica la tarda? Segur que es mor de ganes de follar. Sé que els teus pits sempre l'han posat a mil, però segur que la idea de clavar-te-la encara l'atrau més. Et ve de gust?

La Maria va assentir, amb una mirada de complicitat. Aquelles dues dones, agafades de la mà, se'm van acostar lentament, fins que la meva dona va suggerir:

- No creus que hauríem de fer alguna cosa perquè mai no oblidi que un cop et va follar? Vejam...

La Carla va desaparèixer un moment per tornar amb un petit plug que fem servir per a les nostres incursions anals.

- Ja que està tan ben assegut i tan solet, segur que agrairà una mica de companyia.

Em van incorporar del seient tant com els meus lligams permetien, que no era gaire. De fet, però, prou perquè la Maria separés les meves natges i la Carla pogués col·locar-me el plug a l'entrada de l'anus.

- Ara sí que pots follar aquesta polla, Maria.  Però de cara a mi, que no em vull perdre cap detall de com te la fot.

La Maria es va eixarrancar , va encarar la meva polla al seu cony i es va deixar caure. No vaig poder evitar un crit en sentir el plug incrustant-se en el meu cul, alhora que la meva polla es perdia en aquell cos que tant havia desitjat.

- Collons, Maria, això sí que és una follada inoblidable -va exclamar la Carla, amb un somriure de complicitat i d'excitació-.

No podia veure res més que l'esquena de la Maria mentre em follava. La molt puta se m'estava follant donant-me l'esquena i oferint el seu sexe i el moviment de les seves mamelles a la Carla. Jo només podia sentir la meva polla entrant i sortint del seu cony i el plug incrustat al meu cul. No podia tocar-la, ni gaudir del seu cos. Només podia rebre la seva follada i gaudir-ne tant com pogués.

La Maria es recreava entrant i sortint, controlant el ritme per evitar que em corregués abans d'hora, en una autèntica demostració de com muntar un tio. La Carla, mentrestant, s'havia assegut al terra, davant nostre, havia obert les cames tant com donaven de si i li s'estava oferint una espectacular masturbació a la seva companya, seguint el ritme que ella marcava a sobre meu.

Finalment, la Carla es va córrer de nou, i després se'ns va acostar, sense perdre detall de la cavalcada de la seva amiga.

- Maria, ara veuràs què és una escorreguda espectacular.

Dit això, va començar a jugar amb la llengua entre el clítoris de la Maria i la meva polla.  La Maria hi va respondre a l'instant entre panteixos i retorçant-se de plaer amb el meu sexe ben endins. Jo estava a punt de rebentar. Quan semblava que allò ja no donava més de si, la Carla va introduir dos dits al cony de la seva amiga, buscant-hi el meu gland, ja pràcticament incapaç de contenir una explosió de semen.

En el moment que la Carla va endevinar que m'anava a escórrer, em va treure la polla del cony de la Maria i se la va empassar sencera, de cop, mentre la nostra companya es refregava contra nosaltres, tot deixant anar un espasmòdic raig de flux que indicava el seu nou orgasme, com si volgués competir amb la meva ejaculació.

Quan la Carla va acabar de recollir tota la meva llet i va netejar, a llepades, aquell cony xorrant, es va apartar i es va besar apassionadament amb la Maria.

-  Hòstia, tia, quina passada. El que donen de si uns mojitos, una tarda de calor.

Publicat a: Sexe/Eròtica
Sigues el primer a qui li agrada això.