Daniel OG
per en 18 Març 2010
1,664 Vistes

Estava jo a la dutxa i dic... ostres! tinc el meu blog mort! Quin exemple estic donant... blablabla... I se m'acudix... per què no posar els menjars que no m'agraden, que odie? Ja que sóc tan cascarràbies... Doncs... dit i fet, comence aquesta saga d'articles sobre les coses que no m'agradaria menjar quan em convideu (jo, si fora vosaltres, les posaria per fotre).

La primera és el paté. (No confondré amb Pathé, que és una productora de cine).

Una imatge per entrar en matèria.

Ja només veure... em ve al cap i la panxa em fa sorolls estranys... però quina pasta és eixa? De color gris! I al tacte gustatiu sembla.... és com menjar masilla !

La masilla és això, per si hi ha algun prepúber que no ho sap:

Repasem la definició del paté:  "és una preparació cuita a base de diferents productes d'origen càrnic (...)".... Para! Para un moment... Aquí ja hi ha coses que no m'agraden... "diferents productes d'origen càrnic". És a dir, que ahí caben budells, cervells, ossos, fetgets, ulls, tendons, orelles, ....  No?

Seguint llegint la definició, diu que "N'hi ha que són fets de fetge d'ànec o d'altres animals, d'altres es fan amb caps d'alguns animals, com la vedella o el porc, amb llengua, amb carn del muscle, cansalada, diferents vísceres, sang o amb barreja de varios d'aquests ingredients."  Buajjjjjjjjjjj  Ara m'han confirmat les meues sospites..... Resulta que, en el millor dels casos, agafen un pobre ànec, li peguen una ganivetada, li treuen el fetge i el posen en un morter gegant, on va tot cap endins, afegint el cap, la sang, etc, i... tot això això es va molent fins que queda una pasta de textura pastosa.

Continua la definició: "sol prendre's acompanyat de pa, en el qual es pot untar o posar un tros a sobre, sense xafar-lo ni estendre'l" .... Buafff... Estendre'l i esparcir per pa una massa quasi gelificada, i es posa la forquilla plena de paté....  Quina cosa més antieròtica.


Per rematar, la cosa més asquerosa que he vist: LA PIARA.... Que és una pasta marró d'origen incert que et pots posar al pa sobreeixint per tots els llocs i et pots posar perdut, alhora que pots agafar una complicació multi-orgànica important si te'l menges a plena solanera en el mes d'agost.


Aaaaaaaggg...

Bé, això és tot per hui. Queda clar: no - vull - pa - té !, no amb els meus impostos!

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Albert
jo tmb l'odie xD la piara, el nom ho diu tot: tiren la piara de porcs sencera, així pum, a la trituradora 😃)))
18 Març 2010
Victor
Doncs que vols que et diga, a mi els budells, cervells, ossos, fetges, ulls, tendons i orelles m'agraden. PD: Si, he fet copipaste xDDD
18 Març 2010
Talia
jajajajaja! Jo també l'odieee!!no l'he provat mai pero... em dona fastig... i no m'agrada gens sa olor ni l'aspecte........ arjjjs!!! xD
25 Març 2010
Marina
patés la piara, mas buenos que el pan ! paté de salmó mmm
25 Març 2010