Fantasia_realitat
per en 7 Març 2014
1,300 Vistes

El meu pis és cèntric i petit, però suficient per a una persona sola. De tota manera, té una virtut innegable: la d'estar situat davant d'un enorme edifici, un increïble eixam de finestres, a través de les quals tafanejar, una de les meves grans aficions.

Així que em vaig instal·lar a l'apartament i vaig veure les seves possibilitats, vaig anar immediatament a comparar uns bons prismàtics que, al cap del temps, m'han proporcionat no poques estones de plaer.

Avui és dissabte a la tarda i no tinc cap pla per sortir.  Així és que em disposo a repassar el veïnat a la recerca d'alguna cosa interessant. Com és estiu, les finestres obertes i les cortines corregudes sempre són bones aliades. Mirant, mirant, arribo a la finestra d'una veïna que viu sola i que sembla que estigui preparant alguna cita especial. Ha recollit amb cura la sala i està traient unes safates amb coses per picar. Imagino que està esperant visita. En un dels seus viatges d'entrada i sortida apareix amb una altra dona. Alguna bona amiga, sens dubte, per les mostres d'afecte mutu. Entre les dues acaben de treure alguna safata més i algunes copes i gots. No hi ha dubte que esperen algú més.

Als pocs minuts el saló s'omple de dones fins que, finalment, apareix una amb una gran maleta que no triga a obrir i a esvair els meus dubtes sobre què estava passant. Es tracta d'una sessió de tupper sex. Em poso còmode perquè la cosa promet . Entre rialles i gesticulacions de tota mena, algunes de clara aprovació i altres descaradament obscenes, passen davant dels meus prismàtics una llarga successió de vibradors, envasos diversos, peces de llenceria a quina més eròtica, artefactes de cuir... que fan les delícies d'aquelles dones, entre pica-pica i glops de diferents licors.

Hi ha bona venda. Em sembla percebre que totes acaben comprant alguna cosa o una altra, fins que la dona de la maleta se'n va, després d'acomiadar-se, una per una, de totes les seves clientes. En pocs minuts la casa es va quedant buida i gairebé sense activitat, tret de la pròpia de recollir les restes d'una tarda picant i divertida, feina que enllesteixen en un moment la veïna i l'amiga que havia arribat la primera.

Quan el saló queda en perfecte ordre, les dues amigues comparteixen sofà, comenten i remiren algunes de les coses que han comprat , encara que no puc veure molt bé de què es tractava i, finalment , s'enllacen en un petó llarg i profund, autèntica porta d'entrada a les carícies.

La meva polla es posa immediatament en perfecta disposició, reclament participar, d'alguna manera, d'aquella escena. Mentrestant, les meus veïnes es van desfent de la roba i mostren uns cossos ansiosos de plaer, que es van abandonar a tot tipus de manyacs, llepades i petons, fins que fan cap a una habitació que, per sort, també té finestra visitable. El llit s'esdevé el marc perfecte per a dues dones que es van lliurant als plaers del sexe com si fos l'última vegada que el poguessin practicar. Les menjades de cony donen pas al 69, als dits juganers que furguen cada centímetre de pell, a la fricció dels pits i als orgasmes.

Al cap d'una estona, i quan la meva polla ja estava regalimant i ansiosa d'una mà amiga, la meva veïna s'alça i veig com entra a la sala, agafa alguna cosa i torna al dormitori, on l'espera el somriure de complicitat de la seva amant.

Aleshores sé el per què d'aquella expressió d'assentiment: un vibrador de dues puntes, una de les quals es va introduir, lentament, cadascuna de les dones, entre expressions evidents de plaer fins que, totalment penetrades, es fonen en una tisora, cony contra cony, que acaba en un sorollós orgasme simultani i en la culminació de la palla que jo m'estava fent mentre intentava no perdre detall d'aquella meravellosa escena.

I després arriba la calma. Les dues dones se separen, es lleven a poc a poc, es vesteixen i, al cap de pocs minuts, la meva veïna acomiada afectuosament la seva parella d'aventures. Un cop sola, i embolicada en una espècie de fina bata de seda, s'acosta a la finestra, com si volgués absorbir tot l'aire possible després d'una tarda de sexe desenfrenat. Jo encenc una cigarreta, bona companya de solitud després d'una palla espectacular, alhora que me n'adono que la llum de la flama pot haver descobert la meva presència, perquè comença a fosquejar.

La meva veïna s'aparta de la finestra, sense cap pressa i, al cap d'un moment, torna a aparèixer, totalment nua. S'acosta a la finestra oberta de bat a bat i, després de fer un lleu pessic als mugrons, que es tiben immediatament , amb un gest que em va semblar un lleu somriure maliciós, encén una cigarreta, amb la mirada perduda de qui se sap objecte de desig.

Publicat a: Sexe/Eròtica
Sigues el primer a qui li agrada això.