David Cuenca Ros
per en 4 Març 2014
1,357 Vistes

Potser no sempre l'has encertada, ni al camp ni al vestidor. Però gairebé sempre sí. Al terreny de joc ho has donat tot, i t'has trencat literalment la cara pel nostre equip, que és i serà sempre el teu. I no oblidem l'oferta milionària del Madrid que vas rebutjar en el seu moment, ni el petó a la senyera que vas fer el dia del 2-6. Al vestidor has tingut gestos de grandesa com l'oferiment a Abidal perquè fos qui tingués l'honor d'aixecar la quarta Champions. Ets un gran, ets un referent, ets una llegenda viva del nostre club.

La manera com ara marxes també et fa gran. Podries haver-te aferrat a un contracte (segurament absurd) que podria haver obligat el club a mantenir-te fins al 2016. Però el teu amor propi i la teva honestedat t'han impedit aprofitar-te del club que estimes, i marxes perquè saps que ja no podràs continuar aportant el que l'equip necessita. Amb els diners que s'estalviaran, podran fitxar un defensa central de garanties i ja no s'hi valdran excuses. Mentrestant, seria fantàstic que entre els teus companys i tu dibuixéssiu un comiat a l'alçada de la magnitud de la teva figura. T'imagines que fos a Lisboa?

En qualsevol cas, ho has anunciat amb prou temps perquè la directiva, per una vegada, faci les coses com cal. Qualsevol cosa que no sigui organitzar l'homenatge futbolístic que et mereixes a finals de temporada, serà una taca més en el seu expedient. Que t'honorin com et mereixes, com es feia abans, amb un partit ple de llegendes que et permeti acomiadar-te de tothom.

I, si decideixes anar a alguna lliga exòtica a fer l'últim calé, pensa que ningú té dret a retreure't res. És moltíssim el que ens has donat, i és enorme la dignitat amb què marxes.

Molta sort! I gràcies per tot, etern capità!

Publicat a: Oci
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
és un símbol.però ell decideix...
4 Març 2014
David Cuenca Ros
El més bonic seria que es retirés aquí...
4 Març 2014
David Cuenca Ros
Nou article
4 Març 2014
David Cuenca Ros
Sí, Isaac. És fantàstic tenir l'opció de decidir. I no descartis veure'l al Milan. Sempre hi ha volgut anar, i allò ja acostuma a ser un cementiri d'elefants.
6 Març 2014