La Pableta
per en 16 Març 2010
926 Vistes

Sóc una idiota o no sóc una idiota?

Sóc una idiota. He de ser-ho.

Si no és així, no m'explico el que estic fent. I tu ho saps.

Tu saps que m'he promès un munt de vegades no tornar a fer-ho. Però és que no és fàcil. Al final, per una cosa o per una altra sempre acabo igual. Ja no tinc ganes ni de prometre'm a mi mateixa que no tornaré fer-ho.

Perquè tornaré.

Al final sempre caic.

La gent com jo som així, vam aprendre a llençar la torrada cap al costat de la mantega. I ja no podem canviar. És així.

És clar que, no és fàcil. Perquè la oportunitat és aquí, es presenta davant dels meus ulls i no puc retirar-me. Simplement no puc retirar-me. No puc no fer-ho.

Jo què sé.

Jo crec que qualsevol que estigués en la meva situació faria el mateix, no?

És que és innat, veig això ... et veig aquí i. .. i em llanço.

I és clar que després em penedeixo, i em dic que no ho faré més i totes aquestes coses.

Però és que sé que tornaré a fer-ho. I no és perquè sigui una idiota. De fet, no et consenteixo que tornis a cridar-idiota. Perquè tu també ho has fet. Tu també has caigut. es. .. és impossible deixar de fer-ho.

No .. No sóc una idiota. Així que deixa de mirar-me com si fos una idiota perquè no sóc una idiota.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
No ho tornis...
16 Març 2010
Maijo
carinyo...no ets una idiota, però saps qe? per molt qe jo et dic qe eres incapaç de controlar-te ... i qe?? jo tme he tropeçat mil voltes en la mateixa pedra hasta que vaig caure de morros a terra i me vaig fer mal de veritat aixins qe...
17 Març 2010