Fantasia_realitat
per en 10 Febrer 2014
962 Vistes

En Toni era un vell amic. Bé, bastant més que això, perquè ens coneixem des de petits, des de l'escola, i les nostres vides van seguir cursos paral · lels fins que se'n va anar a estudiar un màster, va trobar treball i va formar una família a uns centenars de quilòmetres de nosaltres .

Aquell dia, havia tornat per tancar la venda d'un pis que encara conservava i, evidentment, havíem quedat per sopar i xerrar . Era el retrobament de tres grans amics: Toni, Marta -la meva dona- i jo mateix .

La cita va ser a casa nostra i les ganes de rememorar temps passats no es podien amagar. Al cap i a la fi, la Marta va estar, durant la seva etapa universitària, embolicada amb en Toni; de manera que les complicitats entre els tres eren evidents.

El sopar va ser molt agradable. Vam xerrar del passat, del futur, de la nostra vida i projectes, de la seva família, dels nostres records... De tot una mica, entre mos i mos i entre copa i copa, fins a la sobretaula, aquest moment en què ja no queden gels de trencar... Aquest moment en què les converses es relaxen i en què la complicitat ho fa tot possible. I va ser justament aleshores que la Marta va donar un gir radical a la nit .

- Sabeu què? M'encantaria rememorar els vostres vells temps, el principi de la vostra amistat, allò que fa tant de temps que va quedar enrere .

En Toni i jo ens vam mirar amb ganes de saber què li passava pel cap a la Marta. La resposta no es va fer esperar :

- M'agradaria molt veure com us masturbeu mútuament, com quan éreu poc més que uns nens. Sí , sí , Toni , no t'espantis, en Carles m'ho ha explicat i, a mi, aquestes aventuretes no m'escandalitzen . Qui més qui menys  va fer les seves coses en aquells temps en què cada un es descobria com bonament podia.

La nostra cara era una barreja d'estupor i morbo i els nostres dubtes van ser ràpidament resolts
per la Marta :

- Si necessiteu una mica de motivació extra, crec que us puc ajudar.

I mentre pronunciava aquestes paraules, s'asseia en una butaca davant nostre i introduïa la mà per l'interior de les seves pantalonets .

Al cap d'un parell de minuts, la Marta estava nua, seductora, acariciant-se  l'entrecuix davant nostre, que la miràvem encara embadalits .

- Vinga! què espereu? Ja sabeu, veure dos homes embolicats és la fantasia de moltes dones . I la meva, per descomptat . I qui millor que vosaltres per fer-la realitat.

Per què no.  La deriva cap a una nit de sexe semblava inevitable i la complicitat entre en Toni i jo facilitava certes transgressions prou temptadores . Així que ens vam despullar, ens vam asseure al sofà i, ja mig empalmats, vam començar a tocar-nos l'un a l'altre, com fèiem de petits, mentre la  Marta incrementava la seva excitació i el ritme de les seves carícies .

La situació era tremendament morbosa i així ho demostrava la duresa de les nostres polles, cada vegada més desitjables. La Marta va fixar els seus ulls en les nostres mans i en les nostres vergues i va seguir tocant-se entre panteixos cada vegada més intensos. No hi havia dubte que realment l'excitava mirar-nos i saber que ens estava posant molt calents .

- No pareu per res del món. M'agrada veure-us, ens va dir, just abans de perdre's en un intens orgasme.

Un cop va recuperar l'alè , la Marta, que no perdia detall de les nostres activitats manuals, se'ns va acostar gatejant i va anar directa cap a la polla d'en Toni. Va apartar la meva mà i va començar a mamar-la .

- Just com la recordava . Grossa i dura. M'agrada com te l'ha posat en Carles. No deixis de menear-li, si vols que segueixi .

Reconec que em resultava molt excitant contemplar aquella mamada, just al meu costat. No hi havia dubte que la nit prometia. I va ser just quan estava intentant imaginar per on podrien anar els trets i gaudint de la palla que estava rebent, que la mà de la Marta va tirar de la meva, en una clara indicació que havia d'anar al seu costat. Al cap d'un moment era jo qui li menjava la polla a en Toni, animat per les paraules de la meva dona :

- Oi que això no ho sabíeu fer amb 13 anys? Però ja veig que us agrada... Ufff. No sabeu com em posa veure-us...

La mamada va continuar a dues boques, fins que en Toni no va poder més i es va córrer . La Marta i jo vam rebre la seva llet en els nostres llavis i vam compartir el morbo i el plaer d'aquell orgasme entre petons i llepades, fins a fer desaparèixer qualsevol rastre de l'escorreguda .

Ens vam asseure tots tres al sofà. La Marta al mig, com no podia ser d'altra manera. Al cap d'uns nous glops per recuperar l'alè i el sentit de la realitat, va començar a acariciar nostres sexes. El meu a punt d'explotar i el de Toni encara no recuperat .

En un parell de minuts, la Marta estava estirada sobre en Toni xuclant-li la polla, que anava recobrant el seu aspecte més atractiu, mentre ell li menjava el cony, en un 69 d'allò més suggerent. Quan el sexe d'en Toni ja estava en perfecta disposició, es va incorporar, em va mirar i  va dir :

- Ja el tens a punt . Ara és cosa vostra, nois . Que en gaudiu .

Ara érem nosaltres els del 69 i la Marta va desaparèixer - potser va anar al bany- però va tornar al cap de poc per acostar-se a la cara d'en Toni, llepar meva polla al seu costat i pronunciar unes paraules d'efecte demolidor :

- Vinga, Toni. En Carles ho ha fet molt bé abans. Ara et toca a tu deixar-lo satisfet .

Al cap d'un moment, jo em corria a la boca d'en Toni mentre la Marta empenyia cap a mi el seu cap, perquè no pogués deixar anar la meva polla i s'empassés tot el meu semen, fins a l'última gota .

- A que està bo? Que marieta ets, Toni . Com t'ha agradat . No ho neguis . I tu, Carles, què? A què mola una mamada d'un tio ? T'has corregut com poques vegades t'he vist fer-ho. Mmmmm , com m'agradeu...

I va passar el temps.I unes quantes copes més. I més carícies, grapejadess i llepades, fins que la Marta va tornar a prendre les regnes de la nit :

- Vull que em folleu, que m'ho he guanyat. Però avui haurà de ser una mica diferent, per no desentonar amb una vetllada de sorpreses, no us sembla? La culpa és vostra per haver-me posat com autèntica gossa en zel .

No sabíem què podia passar, però la cosa prometia de nou .

- Toni, Fólla'm -va dir mentre s'estirava panxa enlaire.  - I tu , Carles, posa-li una mica del lubricant que he deixat a sobre la taula i dóna pel cul a aquest mamonàs .

Ara ja sabia on havia anat la Marta mentre ens menjàvem les polles .

En Toni es va estirar sobre Marta i va començar a follar-la amb ganes. Alhora, vaig posar un bon raig de lubricant en aquell cul que va quedar davant meu i vaig començar a penetrar-lo. L'entrada era estreta, però la vaselina va fer el seu efecte i va facilitar les coses. En Toni es sacsejava amb petits espasmes mentre li anava entrant la meva polla, a poc a poc.  Imagino que era de dolor, si bé no va fer ni per un moment la menor indicació que parés, mentre Marta li xiuxiuejava :

- Aguanta , marieta, que poder-me follar una altra vegada, després de tants anys, prou val aquest preu . Aguanta i gaudeix, que segur que t'encanta que t'enculin. A que sí, cabronàs ?

En Toni només va aconseguir farfullar alguna cosa semblant a una afirmació, mentre bombava amb força al cony de la Marta, provocant que les meves envestides fossin també més fortes i profundes, ara ja fins als collons mateixos, entrant i sortint sense cap problema .

La Marta, entre esbufegades, no deixava de xiuxiuejar obscenitats a en Toni, recreant-se, còmplice, en la meva expressió de vici, mentre em follava el cul del meu amic. Jo no podia entendre què li deia, però estava clar que les seves paraules produïen l'efecte desitjat, vista la intensitat de la seva penetració, fins que l'anus d'en Toni es va contraure, anunciant la imminència de l'orgasme, al qual vaig respondre corrent-m'hi, mentre ell ho feia a dins de la Marta.

Vam quedar els tres tirats sobre el llit, suats, amb la cara desencaixada de plaer i amb una satisfacció immensa a flor de pell, fins que vam decidir que la nit ja no podia donar més de si i que era el moment de separar-nos.

En Toni es va vestir, es va acomiadar de nosaltres assegurant que tornaria a visitar-nos, si podia, acompanyat de la seva dona, i agraint la nostra hospitalitat i la nit que havíem compartit .

La Marta i jo encara vam rematar la vetllada; perquè, qui hauria pogut rebutjar una invitació com aquesta?:

- Ara, Carles, vull que em mengis el cony. El tinc a punt d'explotar, després del polvàs d'en Toni i vull que l'assaboreixis així, calent i acabat de follar. I vull que després em follis i et corris dintre meu, mentre segur que no et pots treure del cap l'enculada que li acabes de fotre al teu vell amic .

Publicat a: Sexe/Eròtica
Sigues el primer a qui li agrada això.