Ness
per en 3 Febrer 2014
638 Vistes

Us vull parlar de Can Pixa. És tal com coneixem l'Hospital de Sabadell o Taulí.

M'hi van portar perquè ma mare ho va creure oportú estant sola a casa.

Divendres 31 de gener, mentre anava de ventre vaig tenir una crisi comicial focal. Es veu que em vaig incorporar i vaig seguir les ordres que em demanava. Va avisar una ambulància i asseguda en una cadira de rodes vaig arribar-hi.

Em feia mal el braç esquerre però allà van fer-me una RX de tòrax -és el que mana el protocol-; un ECG i em va deixar estirada en un llit d'urgències, el primer que van trobar, al costat d'un xarnego de 19 anys amb problemes pulmunars que van tractar a cos de rei.

Dic Can Pixa perquè vaig estar 24 hores sense menjar res.

Dic Can Pixa perquè m'havien de donar medicació antiepièptica i se la van oblidar damunt d'una taula. Si hagués estat a casa, sola, jo mateixa m'hauria pres la medicació: 2 o 3 pastilletes de rivotril de 0.5 mg, per compensar...però allà estava oblidada de la mà mèdica. Cap al migdia tard, vaig tenir una altra crisi i van esperar que l'acabés per endollar-me medicació. Jo això me l'hauria posada abans de patir res.

Vaig estar tot el divendres i part del dissabte endollada amb el gota a gota. Res de dinar ni sopar.

Em van prendre les constants "Hemodinàmicament estables, segons ells 13,3- 9 de pressió" -no sé de qui ho van treure perquè al matí NO estava així -10-6 de pressió-, molt baixa ja que vaig estar 24 hores en dejú!-.

El redactat de l'informe fet amb el cul; en castellà i ple de faltes i incongruències mèdiques. La doctora en cap d'urgències era Argentina i no parlava el català. L'informe de l'alta gairebé tot inventat. Les neuròlogues, de 2 no en feien 1. Van trobar estrany que no tingués equilibri DESPRÉS D'ESTAR 24 HORES EN DEJÚ....Totes les articulacions em feien mal i ara també.

La propera vegada que tingui un altre atac, miraré que NO em portin a Urgències perquè et fan proves innecessàries i allò que m'haurien de donar ho passen per alt.

Ja vaig fer bé el Novembre de NO anar-hi!!!!!!

Ara sant tornem-hi: Levetiracetam 500 cada 12 hores fins el 13 de març amb la meva neuro.

La "doctora" Savone, Claudia Beatriz no podria ser una altra que una RESIDENT DE PRIMER CURS. Per això era tant justeta. No hi ha manera de topar-me amb residents. Primer, la Necir i ara aquesta :(

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
dels atacs? Poc
8 Febrer 2014
miquel pubill
aviam si s´acaba aquesta mala ratxa.
8 Febrer 2014
Ness
va començar la mula, una resident de 3er curs dels Necirs
8 Febrer 2014
miquel pubill
fot-la al paller,on li cal estar
8 Febrer 2014