Marina
per en 11 Gener 2014
1,850 Vistes

La claror dels teus ulls m'il·lumina cada matí. Els teus ulls. Ells guarden les coses bones que m'ofereix la vida. Una maduixa, una flor, un sol radiant, un petó, un somriure i tu agafant-me de la mà. Els teus ulls màgics que m'omplen d'energia i de seguretat. Tu. Tu i els teus ulls. Quan els miro no existeixen les guerres, no hi ha dies grisos, ni paraules fosques. No hi ha mentides. Els teus ulls només em diuen la veritat. Els teus ulls. 

 

Publicat a: Personal
miquel pubill
ha trigat però valia la pena esperar,esta molt bé,felicitats
11 Gener 2014
Marina
Si ja ho sé, havia abandonat per complet el blog!!!!
11 Gener 2014
Ness
ens passa a tots que abondem blogs. tu et fixes amb els ulls i jo amb l'encaixada d'unes mans celestials
12 Gener 2014
La Pableta
és preciós, Marina
15 Gener 2014