Coloma Fuster Rechach
per en 9 Gener 2014
2,407 Vistes

Les xarxes socials avui en dia han avançat moltissim . Hi estan plenes de perills , de falsificació, de riscos... peró també en ajuda a comunicar-nos amb els nostres amics , amb la nostra familia que esta lluny de nosaltres i també ens ensenyen coses noves .

Quan afegeixes algú aquesta persona pot veure les coses que penjes i pot agafar fotografíes teves per aixó has de tenir el teu perfil bloquetjat per les persones que no són les que diu i abans de afegir algú a la teva llista d'amics has de saber qui és . També has de cuidar la teva imatge , és a dir, quan penjes fotografíes o coses en el teu perfil de privacitat ja que tot el mon (sinó el tens bloquetjat) o/i la teva llista de amics les pot veure i així cuidar la teva imatge. Si afegeixes algú que no coneixes i comences xatejar amb ell/a et pot donar una imatge falsa de qui de veres  es. També n'hi ha ricos de que la gent es fiqui amb tu o et comencin a insultar amb un perfil fals .

I molts de més exemples que ens afecten sinó tenim un poc de cura , per aquests exemples que he explicat i de molts més , així que abans de afegir una persona has de saber qui es i també quan et crees un perfil has de tenir-ho bloquetjat sinó vols que tot el mon miri les teves imatges i les coses que penges. Gràcies per llegir el meu article ,esper que vos hagi agradat ;) 

       PeligroRedesSociales.png

Sigues el primer a qui li agrada això.