Jordi Sayerza Mercader
per en 26 Desembre 2013
1,507 Vistes

La vida del “marujo” és molt dura i sacrificada! Portar i recollir els nens de l’escola. Anar a comprar verdures i iogurts. Ordenar totes les joguines que els nens tiren per terra despietadament. Així reivindico i demano respecte pels marujos i marujas del món, suport de la casa, base familiar, treballadors incansables que garanteixen la qualitat de vida i felicitat dels seus ;-) (Eps! Que a part de cuidar de la casa i la família, també faig de consultor IT freelance, he donat classes d’español a xinesos (molt divertit) i fins i tot he fet de model (acompanyant els nens, és clar!).

Freddie, el gran marujo

A més a més ja he dedicat un any al meu projecte de negoci: Jiaxing Barcelona Family Club (嘉兴巴塞罗那家庭俱乐部).

Aquest prodigi de l'anàlisi i l'oportunitat compila varies necessitats de serveis que hem detectat a Jiaxing; volem oferir serveis culturals, d’oci i esportius, tant als guiris locals com als xinesos (rics i occidentalitzables). Amb la meva sòcia Susan (xinesa) hem presentat el projecte al Govern (com si fos l’Ajuntament) i estem en la fase final de preparació. Ja tenim definit el model, pressupost, permisos necessaris i sobretot, un lloc perfecte per muntar-hi el Club.

 

Entre força altres activitats, muntarem una pista de padel, i segons sembla, serà la 1ª de la Xina (pot ser que n’hi hagi alguna a Hong Kong, però no està clar i en qualsevol cas, HK no és (gaire) Xina).

Ara mateix estem en el procés de capitalitzar l’empresa i ens falta poca inversió per poder començar.

 

Doncs ja ho saps, si ets un/a visionari/a o un/a valent/a. Si tens uns diners al banc que et donen uns minsos interessos (o sota el matalàs, perquè no et refies dels mangantes de banquers i polítics) i vols formar part d’una empresa a la Xina, de l’empresa que va importar el padel a la Xina (passarem a la historia?), contesta’m “Sí, vull!” i t’explico tots els detalls (Que va en serio, eh! :-)

 

Salut!

Sayer

Skype: jsayerza


Publicat a: Viatges
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
gràcies
26 Desembre 2013