Victor
per en 15 Desembre 2013
4,612 Vistes

Son llargues les nits d'estudi dies abans dels exàmens. Coeficients d'ajust, taules d'entalpia, rendiments isoentropics... Conceptes fisics que de la ma de les matemàtiques em permeten modelar la realitat que m'envolta, corregir problemes, dissenyar màquines o establir sistemes de control. Però hi ha coses que no es poden mesurar, com l'alegria de poder parlar amb tu per la vesprada o el sentiment que m'invaeix quan se que prompte ens veurem. Tampoc es mesurable la distància que ens separa ja que no existeix quan pense en tu.

Un compte enrrere cap a un capdany inoblidable em dona forçes per a seguir estudiant. Començar el 2014, un any que es preveu històric, brindant el nostre amor i fer propòsits d'esmena.

 

Me'n vaig a dormir i com sempre et dessitge coses maques.

 

Bona nit princesa.

 

 

 

 

Publicat a: Personal