Coloma Fuster Rechach
per en 12 Desembre 2013
2,569 Vistes

Aquest any dos alumnes de Processos de Comunicació, es varen enfrentar en un partit de futbol de la categoria d'Infantils 1a Regional Grup B. Els alumnes Toni Ferriol i Adrián Losa., ja es picaven els dies abans del partit, perquè mai havien jugat contra ells.

El partit estava molt igualat, però la primera part va ser de les millors que ha fet aquest any l'equip del seminari, arribaren a la mitja part guanyant el Col. San Pedro de dos gols a zero. Però a la segona part en San Francisco Atco. es posà les pil·les i tengué més oportunitats a la segona part que les que havia tengut a la primera. El Sant Pere pogué augmentar el marcador, però quan perdones... el San Franacisco Atco. als darrers 15 min començà a atacar i tancà al conjunt del seminari al seu camp, seguidament ficaren un gol, això fou la motivació del San Franisco Atco. que ficà un altre gol. El marcador era 2-2 i deu minuts per davant, en els que pogueren haver guanyat qualsevol equip.

Sigues el primer a qui li agrada això.
Trobo que està molt bé, jo vaig venir a veure el partit i trobo que hauria d'haver guanyat el San Francisco Atco.
17 Desembre 2013
Però jo crec que l'empat ha setat just ja que una part va ser del Col. San Pedro i l'altra del San Francisco Atco.