miquel pubill
per en 26 Novembre 2013
548 Vistes

El viatge del President de la Generalitat a Israel,deixa clar que tením un país amic,que ens fa costat en tot. Aquest tot,ha estat boicotejat pels qui no volen que Catalunya  emprengui el vol amb l´ajuda de païssos amics. Però a casa nostre,també hi ha qui reprova el viatge a Israel amb l´ incrïble argument de que els jueus continuen sent els dolents tal com ens volien fer creure de petits. Els nostàlgis del passat , de quan els jueus vivien separats de la resta de ciutadants,ens presenten el genocidi ? palesti a mans d´Israel com una excusa barata,perquè no hi tinguem cap relació,inclós amb la Universitat de Haifa,d´on han sortit infinitat de cientifics.Costa de creure en ple segle XXI.

Potser aquesta gent,són partidaris (com hem llegit a molts llibres) dels que sortien a la nit per que ningú els veies a buscar metges jueus  que els curessin les malalties,(i els curaven). Ho com els palestins que com aquell que rès,van a treballar a "terra enemiga".

Sóc català,independentista de nèixament i m´agrada que tinguem amics. Jo no soc jueu,ni pro jueu,ells formen part d´un sistèma que m´agrada i respecto amb admiració.  A casa,fa anys,quan molts feien soroll el dissabte de glòria per "matar jueus",nosaltres picavem amb um cullarot a les cassoles contra els nazis assassins de jueus.

Ara molts en criticar el viatge del President  a Israel,se´ls ha vist el llauto,però amb un argument tant corcat,que si al menys a mi, em volen aixecar la camisa,ho tenen fotut.

Publicat a: Cultura
Ness
i una bona clarinetista va sortir de Haifa, Sharon Kam
27 Novembre 2013