per en 7 Novembre 2013
1,084 Vistes

És trist, però ja hi ens anem acostumant, veure com els responsables polítics es treuen de sobre qualsevol rastre de responsabilitat (valgui la redundància) davant d'actuacions molt més que qüestionables.

Vam haver d'aguantar que ens parléssin d'actuació correcta en el cas de l'indendi d'Horta de Sant Joan de fa uns anys, tot i els cinc bombers morts, i ara ens hem de sentir que l'actuació dels mossos d'esquadra al Raval va ser correcta, tot i la mort d'un persona, en circumstàncies gens clares.

Digueu-me llepafils, però quan en qualsevol activitat humana s'arriba a un resultat de mort, com a mínim, caldria qüestionar-se com s'han fet les coses, partint de la base que una vida humana perduda ja hauria de posar en dubte tot el procediment.  En cas contrari, consideraríem els morts com a efectes col.lateral que cal (i podem) assumir.

No crec que ni els bombers ni els mossos siguin criminals, al quals tant els fa la vida humana.  Ni els seus responsables polítics tampoc.  I és per això que demano una mica més de prudència amb determinades afirmacions i que es prenguin les mesures que calguin (ells sabran quines han de ser) per evitar que mori ningú més.

No es pot dir que s'ha actuat més o menys correctament quan no hi ha algú més o menys mort, sinó mort.  La mort no admet matissos.

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
el problema,és que no hi ha polítics qualificats.A molts països,cal estudiar Ciencies Polítiques primer
8 Novembre 2013
Ness
i ètica.
8 Novembre 2013
A molts els cal estudiar, primer.
9 Novembre 2013