La Pableta
per en 14 Març 2010
1,244 Vistes

Que si soc celosa?


Celosa és poc per  definir aquest sentiment. És una mescla de TERROR (a pedre't), INSEGURETAT (a que en trobes un altra millor que jo) [Que no és mol difícil], RÀBIA (de que hi ha milers de xiques que desitgen tindre alguna cosa amb tu) i IMPOTÈNCIA (perque, per molt que cridi, tu no em pots sentir).

 

Però saps que és el pitjor de tot?


Que m'ho he de tragar! M'he de tragar aquest sentiment tan horrible.

I tot perquè? Perquè no et vuic pareixer una xiqueta mimada, infantil insensible i posesiva.

Et vuic deixar fer la teva, vuic confiar en tu... però no puc...


I a més...

 

No es poden tindre cels estan lluny.... o acabaràn matan-te

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
JumpyOi
Jo et reviuré >_
14 Març 2010
La Pableta
jajaja crec que no pots
14 Març 2010