per en 24 Agost 2013
888 Vistes

De tant en tant, el subconscient ens juga males passades.  Això és el que li ha passat a Paco Marhuenda, tot un exemple de demòcrata de tota la vida, en comparar la privatització de la sanitat pública amb la del servei de recollida d'escombraries.

I és que només cal fer una mica de memòria per saber qui són aquells que consideren autentica escombraria tots els que no són exactament com ells.  I per si algú pensa que exagero, que obri aquest enllaç.

Segur que per a Marhuenda tot son interpretacions esbiaixades de les seves paraules, però el subconscient, de vegades, ens traeix en el moment de fer segons quins paral.lelismes.  Al capdavall,  ja tenim prou mostres de respecte a la població en general per part d'aquest personatge, com aquell  més que revelador Que se jodan, referit a les víctimes de la repressió militar egípcia.

Aquest és el pensament de fons de moltes de les mesures que s'estan aprovant darrerament, per part d'un govern amb qui Marhuenda comparteix ideari, o de moltes de les declaracions que hem de suportar.  I com a mostra, un altre bon botó.

Aquest és el pa que s'hi dona.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
mentalitats que no donen més...
26 Agost 2013