per en 1 Agost 2013
1,386 Vistes

Mariano Rajoy, en una nova exhibició de capacitat, d'originalitat i de saber exercir el càrrec que ocupa, s'ha limitat a plagiar el Rei Joan Carles, tot entonant allò de lo siento mucho, me he equivocado... per referir-se, ara sí, al seu excompany de partit.  Suposo que Rajoy devia pensar que si al seu amo li havia anat bé, a ell també li aniria.  Però vet aquí que no és ben bé el mateix (ni ell, ni el cas).

Rajoy diu que s'ha equivocat pensant que Bárcenas era innocent.  Així doncs, admet que no ho és?  Si ho admet, imagino que hem de deduir que l'actuació de Bárcenas no ha estat  prou neta;  o el que és el mateix, que a les finances del PP hi ha marro.

Si lliguem aquestes seves paraules amb aquelles altres ja famoses de todo es mentira, salvo alguna cosa, encara tindrem més clar que hi ha marro, i molt, perquè aquesta alguna cosa ara sembla que és que l'extresorer popular no va actuar, durant molts anys, dins de l'estricta legalitat.  O dit d'una altra manera, que, efectivament, hi ha una doble (o triple) comptabilitat al PP.  Només cal anar esbrinant fins a quin nivell, si bé, a la vista del volum de diners evadits per Bárcenas, la cosa promet.

Crec que és imprescindible que s'acabi amb aquest costum de treure's les puces de sobre amb un simple "ho sento molt, m'he equivocat" i, com diuen ells, aquí paz i después gloria.

Ah! i per als defensors de Rajoy:  intenteu imaginar el mateix cas, però canvieu el nom del president espanyol pel del català.  La que ens cauria a sobre per una justificació amb tanta barra com aquesta.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
recordes aquell anunci del NETOL? doncs les galtes del NETOL,han estat superades.
2 Agost 2013
Ja tens raó, ja...
3 Agost 2013