per en 31 Juliol 2013
847 Vistes

Si la informació de La Vanguardia és certa, i no té per què no ser-ho, els ducs de Palma se'n van a viure a Suïssa, des d'on la infanta es podrà ocupar com cal de l'àrea internacional de la Fundació La Caixa.  El seu consort, però, no està massa clar si hi va a desenvolupar cap mena d'activitat remunerada, si viurà a cavall entre Barcelona i Ginebra, o si es quedarà, diguem-ne de rodríguez, resolent la seva situació judicial.  Tampoc no es pot desartar el cesament temporal de la convivència (quina expressió més ridícula).

Confesso que no he pogut evitar fer-me un fart de riure en llegir la notícia.  Primer perquè mira que hi ha països al món.  Doncs res, cap a Suïssa, com si fossin diners negres, en plena evassió fiscal (per cert, recomano llegir el significat de la paraula "evadir").  Per si no hi hagués prou amb tot el que anem sabent de la marxa de capitals, ara resulta que són membres de la realesa espanyola els que marxen cap al paradís dels comptes amagats.  O potser els hem de posar a l'apartat "fuga de talents"? I per acabar-ho d'adobar, això de l'àrea internacional d'una fundació vinculada a un banc... bé, què voleu que us digui;  deixem-lo en què fa riure, val?

Ja és ben veritat que la realitat sempre supera la ficció.  Us imagineu una pel.li amb aquest argument?  Segur que haurien portat el guionista davant dels tribunals (especialment del Constitucional).

País (i monarquina) de fireta...

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
millor si tots junts fotesin el camp
1 Agost 2013
Ni que fos a Suïssa...
2 Agost 2013