marcus
per en 15 Juliol 2013
569 Vistes

El següent pas és graduar el plat, ja conformats amb l'arquejat exterior, ara només ens hem de concentrar en buidar fusta i anar deixant els gruixos a:

Gruix general: 2mm.

Gruix al centre: 3,5mm

 Marco el contorn 7mm. de l'extrem. aquesta marca em delimitarà les zones a no buidar, que seràn les que aniran en contacte amb la caixa quan ho encoli tot.

I començo a buidar, primer amb gubia i després amb els ribotets i després amb les rasquetes.

i.... al cap d'unes quantes hores el resultat és aquest

He deixat el plat a fa#, una mica bèstia per algú que comença a tocar el violí, ja que, aquest, sonarà fort però serà dificil de tocar.

Però com que també em serveix de pràctica per porbar coses, doncs el deixo que soni guay (ja veurem què passa) i miro si la teoria concorda amb la pràctica. :-)

Publicat a: Arts
Sigues el primer a qui li agrada això.