Marcel
per en 28 Maig 2013
749 Vistes

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eOUbps9sqck

Tres amics d'Olesa de Montserrat comencen avui l'aventura de recórrer els Estats Units de costa a costa amb un objectiu concret: difondre la voluntat del poble català de decidir el seu futur. Avui aterren a Nova York i durant tres setmanes viatjaran per una vintena d'estats nord-americans. Ho enregistraran tot, i d'aquest viatge en sortirà un documental que han previst de començar a projectar a la tardor.

Diuen que han decidit de 'seguir les instruccions' de la declaració de sobirania aprovada pel Parlament de Catalunya, que 'encoratja el conjunt de ciutadans a ser actius i protagonistes d'aquest procés democràtic de l'exercici del dret de decidir'. I consideren que cal internacionalitzar el procés, no tan sols a Europa. 

Han previst de lliurar als capitolis de cada estat la declaració de sobirania del parlament i una samarreta del Barça. 'Si Catalunya té un actiu tan potent com la marca Barça, per què no la fem servir? S'ha d'aprofitar per transmetre al món la realitat del poble de Catalunya', diuen. 

El viatge que avui comencen es pot seguir a través d'un bloc. A més, han obert la web dretadecidir.com, també per difondre la realitat de Catalunya 'respectant totes les postures, tant les favorables a la independència com les contràries'.
FONT: http://www.vilaweb.cat/noticia/4119381/20130528/catalans-comencen-recorrer-eua-explicar-dret-decidir.html

Publicat a: Religió