per en 13 Maig 2013
2,614 Vistes

Què li va estranyar al Petit Príncep quan va arribar a la Terra? Quin va ser el primer ésser viu que va trobar? De què parlaven?

Sigues el primer a qui li agrada això.
Anna Pujadas Gonzálvez
Va quedar molt sorprès de no veure a ningú. El primer ésser viu que va trobar va ser una serp amb qui parla primer de la Terra i després del planeta del Petit Príncep. Van acabar parlant de la naturalesa de la serp.
19 Maig 2013
El petit príncep no va veure ningú i es va sorprendre per allò.El primer esser viu que es va trobar va ser una serp que parlava, ell, primer va parlar del planeta Terra i on es trobava desprès van parlar dels estels del cel i desprès del problema que tenia amb la flor.
22 Maig 2013
laura blanco
El petit príncep no va veure ningú i es va sorprendre. .El primer esser viu que es va trobar va ser una serp que parlavavde la Terra i del planeta del petit príncep. Van acabar parlant de la naturalesa.
23 Maig 2013
Martina Turón Orra
A el petit príncep li va estranyar que no hi hagués cap persona a la Terra. Ell va caure al desert del Sàhara i va trobar una serp. El petit príncep li deia que era una bèstia ven curiosa i que no era gens poderosa perquè era prima com un dit, però la serp deia que ella era molt més poderosa que el ... Veure més
5 Juny 2013