per en 13 Maig 2013
2,229 Vistes

Quin és el setè planeta que visita el Petit Príncep? En aquest capítol ens dóna una sèrie de dades per explicar que és molt gran. En recordes cap?

Sigues el primer a qui li agrada això.
carla lara
En el setè planeta que visita el petit príncep és per recomanació del geògraf. Una dada que dona és Abans que s’inventés l’electricitat calia mantenir-hi, entre tots sis continents, un veritable exèrcit de quatre-cents setanta-dos mil cinc-cents onze fanalers.
22 Maig 2013
El setè planeta es la terra ja que el geògraf s'ho va recomanar anteriorment. La primera dada que dona es que en aquest planeta viuen cent onze reis, set mil geògrafs 9 cents mil homes de negoci...
22 Maig 2013
laura blanco
El setè planeta és la terra per recomanació del geògraf anteriorment. Abans, quan no hi havia electricitat, calia mantenir els sis continents. I calien quatre-cents setanta-dos mil cinc-cents onze fanalers.
23 Maig 2013
Martina Turón Orra
El setè planeta que visita el petit príncep és la Terra. Una de les dades que recordo és : “Abans que s’inventés l’electricitat calia mantenir-hi, entre tots sis continents, un veritable exèrcit de quatre-cents setanta-dos mil cinc-cents onze fanalers” i una altra dada que recordo és: “S’hi compten ... Veure més
5 Juny 2013