per en 8 Maig 2013
2,758 Vistes

Qui vivia a l'asteroide 326? Com era aquest personatge? Coneixes persones així? A quina conclusió arriba el Petit Príncep quan marxa?

Sigues el primer a qui li agrada això.
En el asteroide 326 hi vivia un vanitós. Aquest personatge era cregut perquè es pensava que era el millor del món però era això només s'ho pensava perquè en realitat no era així. Al món hi han moltes persones així , per tant tothom en coneix. I la conclusió que en treu Petit Príncep és que la gent g... Veure més
21 Maig 2013
carla lara
En el segon planeta que visita, l'asteroide 326, hi vivia un vanitós. Que es creia el millor en tot i què feia bè totes les coses i que res no li sortia malament. Però tot això només s'ho creia ell i inclús no podia pensar el contari. Jo d'aquestes persones en conec algúna, però no gaires.
22 Maig 2013
En l'asteroide 326,que és el segon que visita viu un vanitós.Ell era una persona molt creguda(es creia el més guapo ric..) i només escoltava el que ell volia (alabances).Quan s' en va anar va arribar a la conclusió de que totes les persones grans son estranyes.
22 Maig 2013
laia torrent torruella
En el asteroide 325 hi havia una persona que es creia que ell era el millor, el mes xulo amb molta intel·ligència, al més ric, el més ben vestit... Jo sic que conec persones així en aquest mon n¡hi han de haver hi per lo menys crec que tots n'hem de coneixer. El petit Príncep va arribar a aquesta co... Veure més
23 Maig 2013