Grup Jaaeo
per en 7 Maig 2013
2,224 Vistes

 

Mascotes Abans de comprar la 'casa' per la nova mascota s'ha de pensar en el que serà més còmode per ell
Quan penseu a adquirir un aquari per als vostres fills, segurament us vinguin a la ment les típiques peixeres rodones que heu vist a les botigues d’animals, ja que acostumen a ser més assequibles que els aquaris, però aquestes peixeres serveixen per allotjar un únic peix o, com a molt, dos, i no són les més recomanables per als peixos, ja que no estaran gaire còmodes perquè els faltarà espai per nedar, sobretot quan creixin. A més, la manca d’espai provoca que els peixos es quedin més petits del que és normal per no ocupar tot l’espai que els envolta.

També és important que tingueu en compte que aquestes peixeres no tenen cap filtre per a l’aigua ni cap bomba d’aire, per la qual cosa haureu de canviar l’aigua cada dia, tenint molta cura que aquesta no contingui clor. Si feu servir l’aigua de l’aixeta heu de tenir la precaució de deixar-la reposar entre 24-48 hores abans d’introduir-la a la peixera perquè el clor s’hagi evaporat.Pel que fa al menjar dels peixos, haureu de netejar el sobrant després que hagin menjat, perquè sinó anirà cap al fons junt amb les femtes i embrutarà l’aigua.
Publicat a: Animals
Sigues el primer a qui li agrada això.
Grup Jaaeo
Moltes gràcies!!!! Comentaris així t'alegren el dia!!!!
7 Maig 2013
Grup Jaaeo
Va, ja prou, recordeu que aquí tothom pot ser anònim s'hi ho vol.
7 Maig 2013
Grup Jaaeo
Millor que no, se'l menjarien. Millor compra una peixera o posa'l en un recipient obert. Adéu guapa!!!!
7 Maig 2013
Martina Turón Orra
Cert !!! A mi em van regalar un peix de color taronja de peixera d'aquells mes avituals. El vaig posar en una piscina ( basSA PROTEGIDA) de casa de la meva avia i el peix fa 5 anys que viu i mesura 60 cm.
8 Maig 2013