per en 19 d'Abril 2013
3,408 Vistes

El protagonista diu que creu conèixer l'asteroide d'on prové el Petit Príncep. Per què no van creure l'astrònom que en va parlar el primer cop? Per què el van creure més tard? Creus que coses semblants passen a la vida real? Posa'n algun exemple.

Sigues el primer a qui li agrada això.
mireia gimbert
No van creure a l'estronom, perquè deien que no portava un vestit. Crec que a la vida quotidiana passen coses semblants. Per exemple, si un pagès es vesteix de mudar no li queda be
9 Maig 2013
carla lara
A l'astrònom quan va dir que havia descobert ningú el va creure, perquè anava vestit d'una manera poc habitual. Després quan va tornar a explicar aquell succés el van creure, ja que anava vestit normal. Crec que a la vida també passen aquestes coses, per exemple: si una persona que viu al carrer o v... Veure més
15 Maig 2013
l'astrònom quan va dir que havia descobert ningú el va creure, per la manera d'anar vestit. Després el van creure, perquè ja anava vestit d'una manera normal. Per exemple:una persona que viu a una casa de fusta no creurem el que diu, en canvi si ho diu un científic es mes creïble.
16 Maig 2013
laura blanco
No el van creure perquè com ell era el primer que el va descobrir, no se'l creien si no el veien i tampoc se'l creien per com anava vestit, com va cambiar la seva sestimenta se'l van creure. Si que hi passa a la vida real.
16 Maig 2013