La Pableta
per en 8 d'Abril 2013
2,068 Vistes

Calla i estima'm ja que em tens des d'aquell primer moment, quan et vas acostar a mi i vas disposar-te a besarme.

Ja soc conscient de que demà no saps el que pot passar i estic decidida a estimar-te ara, al moment, recordat-te els moments més espectaculars que hem passat junts i prometre't un futur millor amb tota la convicció que sento per l'amor que et tinc.

No et preocupis per mi, que ja no soc de vidre. He descobert que només en casos extrems és necessari demanar ajuda, perquè sino, et converteixes en una persona agorofòbica, incapaç d'afrontar els problemes sola.

Des de que me n'he adonat del que significa pedre't, m'he replantejat tota la meva vida i ara puc assegurar-te que no has de témer, perquè jo sempre estaré per sostenir-te quan la vida et jugui una mala passada.

Al meu costat, puc assegurar-te que mai et perdràs, que penso deixar totes les meves pors arrere només per sentir la melodía de la teva rialla.

Sense importar què, em mires, et miro, i el món torna a tenir moviment i la vida un propòsit.

Pots confiar en mi, jeu al meu pit, anem amor, que tot estarà , que no permetré que la meva antiga foscor t'empassi mentre estigui aquí cuidant els teus somnis, ara somriu, somriu per mi que aquesta brillantor de felicitat en els teus ulls em transmet pau .

No importa tot el que el meu subconscient ha fet per a allunyar-nos,
no deixaré que desaparegues per una ximple tontería, per un pensament errat que va creuar la meva ment un dia i després de molt d'esforç es va esvair com les ideologies sense convicció .

Si em dius que encara m'estimes, encara que sigue un poc, no puc permetre que te'n vagis.

No puc deixar el meu cor aquí, esperant-te, prefereixo creuar el món fins trobar-te i que t'animis a mirar-me als ulls per a descobrir que tot ha cambiat, i que jo puga  explicar-te per què.

No creguis que he canviat, que això ja no és el que era, que no saps el que sents.

Saps que res d'això és veritat.

I esque no para de venirse'm al cap un record, una tarde al llit, abraçats, on tu em vas dir "Si alguna vegada dic que ja no t'estimo, recordam aquest moment"

I ara crec que és el millor moment.

Perquè amb força de voluntat i amor, tota la resta pot anar a la merda.

Perquè et vaig triar, i per a mi no hi ha ningú millor, perquè per mi ets perfecte amb els teus defectes i les teves virtuds, perquè t'accepto tal com ets, perquè mai voldria canviar-te, ja no.

Després de tot, acceptem l'amor que creiem merèixer.

 

Publicat a: Reflexions