Coloma Fuster Rechach
per en 12 Març 2013
440 Vistes

Per: Paula Natale

Ja fa 3 mesos que varem començar un any nou i, com cada any, les tendències musicals es van renovant, i per a que no estigueu antiquats, vos hem preparat un article amb aquestes noves cares en el món de la música.

Començam per una artista canadenca que es va fer famosa aquest estiu gràcies al seu éxit "Call Me Maybe", però el que molts no sabien és que ja havia publicat unes altres cançons abans... I ARA JA TE UN ÀLBUM (anomenat "Kiss")!!! Una curiositat és que aquesta cantant a simple vista pareix que té 19 anys.. PERÒ EN REALITAT EN TÉ 28 ANYS... MÉS QUE N'ADELE!! Podem assegurar que la carrera musical de na Carly Rae Jepsen promet.

Si l'any passat començarem a veure la tornada de les "boybands", enguany podem veure a les "girlbands" a l'estil de les legendaries Spice Girls. Little Mix és un gran exemple. Aquestes 4 al·lotes angleses de 19-20 anys (Jesy, Jade, Leigh-Anne i Perrie) varen guanyar l'edició passada del famós concurs musical britànic "The X Factor" (en el que una edició anterior varen sortir a la fama One Direction) i des de que foren les campiones NO ATUREN! Ja inclós estan planejant una gira mundial. Està clar que aquestes angleses donaran molta guerra!

Sigues el primer a qui li agrada això.