Xavier Capdevila Sanglas
per en 26 Febrer 2013
1,575 Vistes
Diari de Girona
    NOTÍCIES
  Cultura
 
 
   
 

L´ANC constitueix la comissió sectorial ´Sardanes per la Independència´

       
 
 
 

GIRONA | R. R. Aquest novembre s'ha constituït Sardanes per la Independència, una nova sectorial dins de l'Assemblea Nacional Catalana. L'ANC és una organització popular, transversal, democràtica i apartidista.
Aquest és el missatge que han donat: "Si formeu part d'una agrupació sardanista o d'una colla, si sou músics o compositors, si formeu part dels nombrosos mitjans de comunicació que donen veu a la sardana, us necessitem. Catalunya viu un moment històric, crucial, i l'objectiu de Sardanes per la Independència és el de sumar esforços cap a la consolidació del nostre país com a Nou Estat d'Europa. Per una banda, volem sumar esforços per donar visibilitat a aquest ball que tant ens agrada, ens diverteix, emociona i uneix.
I per l'altra, volem que les sardanes esdevinguin un nou emblema nacional i, aquesta vegada sí, el d'una nació catalana amb Estat propi. (...) Per adherir-vos a la Sectorial, primer cal que sigueu membres de l'ANC". Ens cal, diuen des de l'assemblea, tot el suport per aconseguir que la sardana estigui plenament representada en aquest projecte de país.

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.