Kuquet De Llum
per en 22 Febrer 2013
1,147 Vistes

Bon dia a la Vila dels Kuquets!!,

avui us mostrem un treball fet amb fustes reciclades. Han sortit de palets que s'haurien cremat o llençat per qualsevol lloc. La fusta està molt treballada i tractada amb diferents processos per donar-li una semblança envellida. Em fet servir diferents tècniques de decapatge.

En primer lloc us presentem aquesta caixeta per guardar diguem encens per exemple :P

 

Seguim amb un clauer de rebedor, per deixar les claus quant arribem a casa, al taller, a la feina. Ens falten posar-hi el ferros per penjar les claus, però crec que tots ens fem una ideia :)

 

Tenim fets dos marcs per posar-hi fotografies un decapat a tres color i l'altre a dos, diferents acabaments per un treball original :P

 

I acabem amb una plàtera per lo que més ens convingui, servir un té, un esmorzar al llit, en fi, deixeu volar la imaginació.

 

Com veieu tenim moltes sortides i idees per sobreciclar tot el que trobem o tot el que ens donen. I ho dic així per que ens truquen per exemple per vuidar locals, pisos, oficines, eta. Ens ocupem de tot i t'ho deixem net com una patena. Després supraciclem tot el que podem, que de fet és gaire bé tot.

 

No us oblideu que podeu encarregar tot el que fem escrivint a :P

Sigues el primer a qui li agrada això.