Kuquet De Llum
per en 11 Febrer 2013
991 Vistes

Us presentem la Kuqui Salsa, és una de les salses més fàcils de preparar que conec i no falta en els nostres àpats. La fem servir en el pa sol, acompanyat o en entrepà; a les amanides, en l'arròs i a tot arreu que hi vulguis donar un toc especial :P

 

 

Ingredients:

 

1 cullereta de tahina*,

2 culleretes de llevat de cervesa,

2 culleres de vinagre de poma

2 culleres de shoyu (salsa de soja, com el Tamari però més suau)

50ml d'oli d'oliva bo, de primera premsa en fred

Preparació:

  • Comencem l'elaboració col·locant en un bol el llevat de cervesa, la tahina, vinagre i shoyu. Ho remenem com ho faríem per fer un all i oli i anem afegint l'oli d'oliva. No te més secrets que aquest, donar-li molt de carinyo i amor.

 

*El tahine/tahini/tahina és una pasta de sèsam típica dels països àrabs. El sèsam és un aliment ric en ferro i calci (100 gr de tahine aporten 670 mg de calci i 10 mg de ferro, molt més calci -6 vegades més!- que la llet i més ferro que les llenties, per posar algun exemple)

Publicat a: Arts
Sigues el primer a qui li agrada això.