Kuquet De Llum
per en 6 Febrer 2013
1,141 Vistes

 

 

El somni dels Kuquets! viure en una caseta totalment integrada a la natura i per arrodonir-ho amb la terra de cultiu en explotació Biodinàmica.

Viure en una caseta Hobbit

 

 

woodland_home.jpg?w=510

El meu tressssorrr…

Llar, dolça llar, i cada un s'adequa la seva caseta als seus gustos i necessitats i ... Per què no? Si ens ve de gust viure en una caseta al bosc al més pur estil hobbit, doncs ens la construïm i prou. Això, més o menys, és el que va pensar la família Dale abans d'aixecar la casa dels seus somnis.
Encara que els motius que van portar als Dale a viure en una casa tan peculiar no van ser els d'emular als petits homenets del senyor dels anells, sinó altres molt diferents i bastant més respectables, viure en total simbiosi amb el medi i la natura i intentar respectar al màxim, causant el mínim impacte visual i ambiental possible.

 



Tota la casa està construïda amb pedra natural, troncs i branques, inclosos interiors i mobiliari. D'una sola planta, el sostre està cobert de molsa que baixa suaument per simular una petita monticle al bosc. Parets i terres estan fets de palla compactada i fang, amb làmines de plàstic per aïllar la humitat. Els objectes indispensables i "no naturals" són completament reciclats i, és clar, la casa s'alimenta d'energia solar i l'aigua és presa d'una petita cascada propera.



En resum, els Dale transpiren ecologia i han decidit crear la seva llar en conseqüència. La seva caseta està en un bosc de Thornbury, Gran Bretanya i la hi coneix per Woodland Home o Hobbit House.

Publicat a: Arts
Sigues el primer a qui li agrada això.