apsgvori
per en 7 Desembre 2012
1,617 Vistes

Canvi per millorar.

 

Des de dia 20 d'octubre del 2012, Assamblea General:

Va esser suspens per la causa paralla i alguns amenaçes que soci o socia i sense soci o sense socia va reclamar per error d'ells.

La Junta Directiva et necessitem una persona oient o oienta, capacitat per la perfeccionar amb la relació sords o sordes al pont d'oidors o parlans. El president Salvador Estafanell va perdrè econòmica uns exacte es de 443,18€ per gastos, alguns nostra junta va fet pallisa al un soci, i per aixo l'hem parat d'actuació del Assemblea General. Si algú et mana i fins l'hora de veritat no ajuda vol dir persona sense esforç, ni respecte i enganyos al nostra junta directiva i per aixo acomiat d'aquesta causa, vol dir parlar moltes llenyes de foc i no sap on es detenir el foc.

Segona ens tractament poca responsabilitat vida social i gents sordes i sords, com no coneixer persones i es capaç parlar i no sap fer càrrec l'hora d'obrir les portes o segons persones per adequadament, ella no fa res i nomes parlar massa llenya i tampoc apagat del foc per que hi ha rumor altres persones li afectat a la nostra APSGVORI, per aixo tambe acomiada.

La tercera sorpresa, baixa la junta directiva per l'excusa que vas quemar altres dues persones per acomiades. Personalment per la càrrec familiar.

La quarta, mai tenir sòcia a la nostra APSGVORI, nomes protagonista com la secretaria i no t'agrada gens en català i no voleu càrrec o responsable com la secretaria i esser exit al departament de la Generalitat, la Justícia descobert es increible. No pot ser demanar una baixa secretaria sense esser sòcia. Problema personal.

Quincè lloc sense soci, no sap que fan es vocal i volen s'ha escapat del niu.

Sisè lloc, afició dels jocs bruts tant les dones i tant Poker, no li permeti a dins la junta directiva ens preveu home molt deubte.

 

Aixì es el final, de la tercera part; salt per la denominació tractament una nova experiencia amb Associació de Sords de Canovelles ja tenen contacte amb APSGVORI de moment un pas molt important contacte quasí hi ha temps per reflexionar·se per conjunt del Vallès Oriental; bona NOTICIA que tenim una secretaria molt voluntada es la mare de tres filles i bon marit dins la familia i era capaç d'esser com la junta directiva; crear una força comuna amb compleix d'Estatut per la resum d'Estatut amb el Reglament de la Norma Intern començarà per l'any 2013 i permament d'aquesta força des de la Troca.

Autor: Salvador Estafanell

el president APSGVORI

Granollers; 07 de dessembre del 2012, vespre.

Publicat a: Societat
Sigues el primer a qui li agrada això.