Yuki Soma
per en 14 Novembre 2012
1,076 Vistes

fa un any que no hi ets. fa un any que te'n vas anar per sempre. fa un any que has tornat a reviure dintre el meu cor. et reocordo, t'enyoro, somric, tant de bó tornares a estar, tant de bó encara et puguera donar abraçades. però no et recordo negativament eh! et recordo com una persona q sempre ha lluitat pel que ha volgut, que admirava el meu treball com si fos seu, una persona que tenia sentiments i emocions, pot ser et feia enfadar quan era més petita pero et promet que no ho feia amb mala intenció. hi ha moltes coses que m'haguera agradat dir-te , confessar-te que no només m'agraden els nois, haver-te comunicat la notícia de q x fi puc estudiar el que m'agrada! que per fi tinc un somni, el de treballar a una ludoteca, tant de bó el temps no hagués corregut tant de pressa per poder-te demostrar el q vaig plorar al teu enterrament. en aquell moment estava el meu germà, tu li deies el "cotet" abraçant-me fortament, donant-me tot el suport q podia, demostrant-me q no només jo et trobava a faltar. Tant de bó encara pogueres anar a la boda del cotet... sé que t'haguera fet molta il·lusió! viscudes estes experiències i més, vull q sàpigues, però q mai ho llegiràs, que t'estime.

Modest
Cualsevol eser estimat continua viu entre nosaltres mentre duri el seu record, aquest es el millor homenatge que pots ferli quan perds algu a qui estimes profundament, per aixo cal refersa i continua vivint, per mantenir viu aquest record.
17 Novembre 2012