Xavi
per en 3 Novembre 2012
1,234 Vistes

Tinc dubtes.


Dubto entre votar a SI o votar les CUP.


Perquè, vosaltres, els polítics, amb la vostra poca visió sobre el futur, en comptes d'ajudar-me, m'ho posseu més díficil?

No hagués costat tant, com era la voluntat de la majoria del poble, que us possesiu d'acord.

Però, no, interessos, desconeguts per la gran majoria, ho han impedit.

Els meus dubtes, no hagueren existit llavors, amb la unió dels partits independentistes, no tindria dubtes, i vosaltres, polítics, en teniu la culpa.

Esteu per sobre del bé i del mal, alguna vegada penseu en el poble que us vota?


Vaig a desenvolupar els meus dubtes.


Començaré amb els partits que mai no votaré, perquè la seva política no és del meu gust.


PARTITS NACIONALISTES ESPANYOLS: PP, UyD, C's, i altres partits de la mateixa corda.


No els podria votar mai, perquè no sóc ESPANYOL.


PARTITS NACIONALISTES CATALANS: CiU


No el votaré, perquè no m'en refio gens que arribat el moment el trobi al lloc que jo el voldria.


ALTRES PARTITS CATALANS: PSC, ICV


No els votaré, per a mi, són partits indefinits, i no em sento gens representat per ells.


PARTITS INDEPENDENTISTES TRADICIONALS: ERC


Durant molts anys vaig votar ERC, però em van decepcionar, i molt, van ser vuits anys al poder, decidint a la Generalitat i per a mi, no van ser a l'alçada, no van saber gestionar el govern del país. UNA GRAN DECEPCIÓ.


PARTITS INDEPENDENTISTES NOUS: SI, CUP


Aqui és ón dubto, un dels dos s'emportarà el meu vot. Però no heu sabut llegir la voluntat del poble, però potser no és massa tard.


De SI m'agraden moltes coses, que no descriure, però el que no m'agrada gens, és la bel.ligerància verbal que té contra tot i contra tothom. Pots estar en desacord amb els altres, però no per això s'ha de menysprear als votants dels altres partits, són persones igual que la resta i tenen la seves raons per pensar diferent. No em serveix la consigna de: O AMB MI O CONTRA MI. En política hauríem de saber que no tot es blanc o negre, hi ha moltes tonalitats, que pots estar d'acord amb unes coses i en desacord amb d'altres, però no pots "maltractar" els altres només perquè no pensen com tu.


De les CUP també m'agraden moltes coses, però han comés, per a mi, un gran pecat en política, no han sabut negociar el seu lloc en el bloc de l'esquerra independentista i això els hi pot costar molt car.


És un problema de noms, de llocs a les llistes?


No ho sé, però, amb els seus errors, tant les CUP com SI, es podrien quedar fora del Parlament.


I necessitem la politica dels dos al Parlament, i més en aquesta legislatura que començarà el dia 25.


La meva proposta per intentar arreglar-ho és la següent:


A  la demarcació de Barcelona i Girona, que les CUP es retirin i demanin el vot per SI. En aquestes demarcacions, les possibilitats que SI a Barcelona, tingui 3 o 4 diputats augmentarien molt si sumem els volts de SI i les CUP. A Girona, SI, amb els vots de CUP, penso que un diputat el podrien assegurar. Total per SI = 4 diputats gairebé segurs.


A la demarcació de Tarragona i Lleida, que SI es retiri i demani el vot per les CUP. Aquestes dues demarcaciones, i Tarragona és on voto jo, penso que les possibilitats de les CUP de sumar un diputat en cadascuna són majors que no pas les de SI. Segons últimes municipals, tant a Tarragona com a Lleida, sembla ser que tenen més acceptació les CUP que no pas SI.


CONCLUSIÓ.


Tan díficil és possar-se d'acord? Posseu-vos les piles i no malbarateu una oportunitat única de fer història. Oblideu rencors, envejes, diferencies i junts, tots plegats farem d'una Catalunya Independent, lliure i més justa per tothom.


VISCA CATALUNYA LLIURE I JUSTA!!!!!


 

 

 

Publicat a: Catalunya
Sigues el primer a qui li agrada això.
Xavi
COMENTARIS? AL TWITTER TAMBÉ.
3 Novembre 2012
Ness
CyU el podries considerar "nacionalista espanyol" ja que la gran majoria dels seus líders NO vol la Independència de Catalunya. ICV=PSC. PSC està agenollat amb el PSOE que a igual que el PP, C'S i UPyD són espanyols. ERC , en la seva cúpula de poltronistes, Ridao, Puigcercós, Benach estan per fer el... Veure més
3 Novembre 2012
Xavi
El que no hem pots negar, que SI, també és força bel.ligerant contra tot aquell que no pensa com ell. Tinc l'experiencia personal amb en Mark (suposo que sabeu qui és). No es pot pensar en res diferent del que pensen, sinó ja ets dels altres.
3 Novembre 2012
Xavi
L'experiencia amb la CUP només la tinc amb la feina que està fent a l'ajuntament de Reus, i en la meva opinió, és una feina prou positiva i enriquidora.
3 Novembre 2012