Marina
per en 20 Setembre 2012
1,864 Vistes

Et regalo el meu somriure de bon matí i els petons que necessitis. Et deixo casa meu i la meu família al complet: pare, mare i germans. Et porto en cotxe i deixo que m'escoltis quan canto les cançons que em fan vibrar. T'aconsello i et mossego l'orella. Et demano perdó quan la cago i em pots abraçar sempre que et vingui de gust. Me'n ric de com balles i et dic t'estimo a cau d'orella.

Tots aquests bocins de mi te'ls regalo amb els ulls tancats. Però tracta'm bé, cuida'm. Sóc de porcellana, feta d'un material únic en aquest món. Sensible, suau i sobretot fràgil. No em trenquis, no em destrossis, t'ho prego. A canvi, tots els bocins que em formen són teus.

https://www.youtube.com/watch?v=55n5Fa9P7fc

Publicat a: Personal
Victor
Tinc una assignatura que es diu ciència de materials. Haurem de fer classes pràctiques. He d'esbrinar de quin material únic estàs feta. De moment l'unic que sabem és que és ceràmic i que té una matriu d'amor que junta qualsevol bocí. ^^
20 Setembre 2012
Ness
Molt bonica la definició, thor9216
20 Setembre 2012
Modest
Ostres aixó esta molt be, no deixeu mai de ser axi.
21 Setembre 2012
Anna
Molt bonic, Marinii 😃
23 D'octubre 2012