Victor
per en 20 Setembre 2012
5,126 Vistes

Diu la teoria de cordes que podem explicar tot l'univers afegint dimensions i universos paral·lels.

Jo sense poder arribar a entendre l'abast de l'anomenada teoria, puc entendre el concepte de realitat paral·lela. Quan estic al teu costat, tot canvia. Visquem la quarta dimensió a Montblanc. Juguem entre els camins de ronda. I fins i tot les muntanyes mes altes toquen el mar. Tota una bojeria que ja m'agradaria que explicara el millor dels cientifics. Nosaltres però, ho podem sentir. Com sentim la tramontana a les torres davant el mar. Apaguem les veles si ens fem un petó quan en fem dos. I es que d'entre totes les realitats disponibles, jo, Victor d'Osona et trie a tu, Marina del Maestrat.
:*

Publicat a: Personal
Marina
Estem fets l'un per l'altre... No crec que en poguem dubtar mai, d'això. PD1f61f.pngi algú no entén la 4D que m'ho pregunti.
20 Setembre 2012