Marina
per en 17 Setembre 2012
2,002 Vistes

Que tothom es posi el cap que hem de caminar i continuar avançant. Ara no ens podem permetre ni relaxar-nos ni afluixar. Que res ni ningú ens aturi, que som valents i hem nascut per ser lliures. Aquest és el nostre moment, el nostre somni clar i concís, el desig de gaudir de la plena llibertat. Perquè tenim tot el dret del món i perquè nosaltres som revolta.

I que ningú us enganyi; som capaços de ser el que nosaltres volguem ser. No deixem de lluitar, prenem el carrer. No ens calen armes, les nostres paraules i les nostres ganes són el pitjor mal que puguin tenir.  

SOM I SEREM!


pd: he tornat! :)

Publicat a: Personal
Daniel OG
Estan nerviosos i bel·ligerants però sense força. Ara també Rubalcaba, que farà guerra contra l'independentisme per intentar fotre altre segle de "federalisme". Espanya s'ha acabat i heu de fer-ho i aconseguir l'independència mirant Europa, no a Espanya.
17 Setembre 2012
Ness
Però els que han de fer alguna cosa estan adormits o no els dóna la gana de fer-la perquè prefereixen viure com a esclaus. Tenen por de ser lliures i respectats arreu d'Europa. Nosaltres tenim la força i la Il·lusió però ells ens l'ensorren
17 Setembre 2012
Modest
Tens rho, que ningu s'aturi i que ningu ens aturi.
19 Setembre 2012