Ness
per en 15 Agost 2012
1,217 Vistes

Fa més d'un any, en Frederic Miralda, el meu primer profe de Clarinet, volent animar-me a  continuar les classes, em va dir que havia vist un clarinet per 175 € molt millor que l'escola de Música de Rubí m'havia deixat.

No era un clarinet dels cars, era dels de resina o pasta de paper.

Ara un any i escaig després, abans que l'IVA del 21% apugi la cultura a article de luxe, he aconseguit el compromís del 50%. La meitat del cost entre el meu germà i el meu pare. Un Clarinet per a l'estudi.

No vull res de l'altre món. I vaig demanar consell a Javier Bofarull i ell prefereix començar picant fort. Un Clarinet d'entre 900-1000 €. Jo ni per descomptat el meu pare ni germà estan per aquestes fites astronòmiques.

Les clarinetistes del Flog, què en penseu? Quin seria el topall tenint en compte que segurament mai no en seré solista de cap concert ni pujaré a cap escenari perquè em dirigeixi cap director famós.... Simplement pel simple gust de tocar, de fer Música per lleure, en definitiva, per viure millor aquest món tan ximple i desagraït.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
has de mirar per a que el vols i que et pots permetre comprar. Quan jo vaig començar piano, al tercer curs, el profe li va dir a ma mare que haurien de pensar en comprar un piano. Van comprar un piano bastant be, qualitat preu, pot ser arriscaren per mi, perque tenia 9 anys i sols era el meu tercer ... Veure més
19 Agost 2012
Talia
Si vols pegar una miradeta a aquestes pàgines: http://www.thomann.de/es/cat.html?gf=clarinete_bb_deutsch&oa=pra http://www.thomann.de/es/clarinetes_bb_boehm.html Lo mal, es que si no es una marca fiable ni bona, segurament l'hages de provar. Hi ha instruments barats de vent que són inbufables. Però ... Veure més
19 Agost 2012
Ness
Gràcies. de moment només el vull per estudiar. I ja em serveix el de pasta de fusta que són els més tiradets: entre 175 i 200 €. El meu germà li preguntarà a un profe de clarinet i després decidirem abans que apugin l'IVA.
19 Agost 2012
Ness
Ja tinc dues possibilitats i dues marques: HBAGÉ, la cara: 240 € i la barata: SULLIVAN per 150 €. Si a Sabadell, la tenen, com a molt tardar, dilluns ja tindré CLAR I NET.
21 Agost 2012