apsgvori
per en 6 Juliol 2012
911 Vistes

 

Benvolguts sords, oïdors, estimades sordes, sordcec, sordaciega, nenes i nens ...

 Primer acord sobre ESTATUT 2012.
Crear una associació el més Social, Persones i la comunitat sordes i sords.
Crear per compartir la nostra social és Centre Cultural, Popular i Tradicció = CCPT de la Troca.
Diminuts compartir és entre oients i sords per compartir Llengua de Signes Catalana i col · laborar-hi.
  • Vosaltres Joves Sordes o vosaltres Joves Sords, vine a la Troca i ens animeu per poder del millor sentiment, capacitat i més informació al APSGVORI de la Troca, únic de tot Espanya al centre cultural, popular i tradició a la Troca. ANIMO I ANIMA Joves. Crear un o dos delegats més per Juvenils, hem de defensar als joves.

 

  • Vosaltres o vosaltres a Tercera Edat sordes o sords que també veuen a la Troca hi ha buscar per crear una junta directiva mes per a un o dos delegats. Hem de defensar per a gent gran.

 

  • També un o dos delegats Igualtat de Gènere per a adults, nens o nenes cal ben preparat i sense dubtes vine a la Troca. També defensar els Igualtat de Gènere.
Per sòcies i socis serveixen més informació sobre e-mail o correu electrònic hi ha informar i demano també respondre com els altres. Si vaig o no vaig ... Si us plau sempre veure correu electrònic o correu electrònic hi ha respondre per saber-ho immediat i gràcies per interès.
Per sòcies o socis inpagado la quota només en breus o resum d'informació. Mai saps si pagar la quota del soci o sòcia al final abandonament o abandona.
Activitats cultural de moment hi ha classe del ball "Cabaret"; proper dia hi ha visita una exposició a Barcelona, ​​un sopar especial benvingudes o benvinguts la tornada del vacances.
A més el dia del Mundial o Internacional de Persones Sordes a Barcelona càrrec FESOCA.
Previst i falta confirmar sobre proper dia de l'Assemblea Ordinària per la Junta Directiva a més necessari més força de la comissió. Objectiu és per fer i fonamental per a totes sòcies i tots socis és integrat a la Troca. Ho és diferent altres associacions que la nostra APSGVORI. Significa les portes obertes per a tots i per tota manera i amb horari adequadament.
Fomentar per créixer sòcies i socis el positiu per a la Troca hi ha mes oportunitat per a tots i totes és possible un conjunt de Persones i Gent de vida socials, culturals, activitats, recleativos, compartir altres o altres associacions per a jocs culturals similars recleativo de Parchis etc. .. Tant joc clàssic com a alternativa o actualitat.
Sordes o ets timida, preocupar vida de cada dia, o sords o ets tímid, desordre o pànic d cada dia doncs animo vine a la Troca i xerrem, suports socials, evitar preocupar, desordre, por, timid res vine amb nosaltres amb tranquil · litat vida benestar ho sabem època molt difícil i vine a la Troca.
Algú sap o sàpigues que la nostra associació cal crear i objectiu vida assistència social per a atenció de calgui, es fàcil per a comunicar amb LSC o similar.
Falta més o que sigui pots enviar dues correu electrònic el que pugui sense compromís i hecer pregunta i resposta com vulgueu. Pienseme clar i prudent, talent vida social, confidencial cada persona pel vostre compte i ens donem suport. Sobre tema activitats, culturals i etc ..
Gràcies pels de llegir, prefereixo totes i tots cuentame una mica millor per futur i reservem com entrevista o reunió per col · laboreu i ens coloboramos.

A Granollers, 05 de Juliol del 2012. Hora a les 12:00 h.

A Granollers, 05 de Juliol del 2012. Hora a les 12:00 h.

Autor i editor: Salvador Estafanell i Solà.

President d'APSGVORI.

Des de 01 d'abril del 2011.

Publicat a: Societat
Sigues el primer a qui li agrada això.