Marina
per en 5 Juliol 2012
2,193 Vistes

Avui em ve de gust fer-vos un tastet de la persona més meravellosa del món. No ha salvat la humanitat ni tampoc ha creat algun invent revolucionari, i segurament no ho farà mai. Però, i quina importància té això? No necessito un súperheroi que m'expliqui mil històries ni res material que em doni felicitat. Necessito veure-la somriure cada dia, això és el que em dóna vida. Veure-la feliç per ser-ho jo també. Alegra, riallera, sincera i pacient. Sentimental, amb un cor enorme i patrona de Catalunya. M'ha ensenyat a estimar i apreciar tot el que tinc. Sóc com sóc gràcies a ella i li dec la vida.

I què voleu que us digui, de mare només n'hi ha una, i la meva és preciosa. No en puc dir res de dolent perquè diria una mentida, i sempre m'ha dit que no se n'han pas de dir, de mentides. Això i tantíssimes coses més. Sempre estaré en deute amb ella, sempre. Per molt que faci, mai podré igualar el que ha fet per mi. Així que des d'aquí, des del meu raconet a la xarxa, vull que hi hagi un trosset dedicat a la meu mare.

t'estimo mama!!!

 

Publicat a: Personal
Modest
Aquestes paraulas, ditges publicament reepresenten un homenatge a la teva mare i a totes les demés mares de tots aquells que ens identifiquem amb les tevas paraulas, graciess una vegada mes per ser com ets.
5 Juliol 2012
Raquel Canet Sancho
Genial, jo també estime i admire moltíssim a ma mare!
6 Juliol 2012
Marina
😃
7 Juliol 2012