Talia
per en 25 Juny 2012
1,845 Vistes

Porte uns dies que necessite dir-te t'estime cada segon del dia. Em controle, i hi ha vegades que passen més de vint segons entre t'estime i t'estime. Però, és que... t'estime! I, moltes vegades, quan et veig davant, no puc evitar dir-t'ho! I moltes vegades, quan et veig davant, i recorde tot el que fas per mi, no puc evitar dir-t'ho! I, moltes vegades, quan et veig davant, i recorde tot el que fas per mi, i senc tot el que m'estimes i tot el que sóc per tu, no puc evitar dir-t'ho!

Porte uns dies mig nostàlgica, o no sé com dir-ho. Els diaris m'han fet memòria. Avui he passat pel teu blog i he tornat a fer memòria. Mai trobaré paraules ni gestos per agrair-te la teua espera, la teua paciència, el teu caràcter lluitador i valent... Gràcies per ser valenta. Algú ho havia de ser. Saps que, des de fa uns quants mesos, jo tampoc pense tindre-li por a l'amor, al nostre amor. Per que tindre aquesta por ha sigut una de les estupideses més absurdes que he fet a la meua vida. Sí, a la meua vida, i no és per exagerar ni per donar-li un toc dramàtic, que ven molt, és per què així ho senc. Cada cop que ho pense, m'entra un "no sé que" per dins... I tinc una taqueta al cor que no podria llevar ni el millor detergent. Això em fa ser més forta ara. Això em fa ser més conscient del que tinc.

Porte uns dies que, no sols necessite dir-te que t'estime, també necessite demostrar-t'ho. Fer que et senques estimada.

Porte uns dies que només pense en passar hores i hores amb tu: per abraçar-te, per fer la mona a la piscina per pillar-m'ho abans, per ensenyar-te a tocar la guitarra, per fer manualitats amb poc d'èxit, per fer de cambrera torpe i tu de cambrera simpàtica a un bar familiar (jiji), per inventar dinars diferents, per gaudir d'un dia de platja, o per, simplement, mirar-te al ulls, que això ja és moltíssim. Estar amb tu. Per què, estic segura, que poques coses milloraran la teua presència. 

Porte molts dies sentint-me la persona més afortunada del món per tenir-te. I desitge que aquesta fortuna m'acompanye tota la vida.

Porte molts dies bevent de la teua felicitat. Ets la meua major font d'energia. 

Porte molts dies estimant-te, i, saps què? El meu cor em diu que no pararé de fer-ho!

R!

Publicat a: Personal