Victor
per en 3 Juny 2012
4,717 Vistes

02.53. Roses i Rodeo. El llit s'aparabola amb el meu pes. Viure en esència fusionats tinc és un desig. Hora i mitja de perduda. The shining. Bacon en tomata, fornatge, saslsitxa i pizza. Blau. Verd. Roig. Verd i Blau. Taronja. Tots. El ventilador a la finestra airejant els meus cabells tallats. I les hores passen, entre benzè, toluè i xilè. Entre vigues que es deformen amb un axil N i un torsor τ. Em lleve la camisa per si entra la brisa. Brandon Flowers. American Psico? No que s'ha d'estudiar. Bona nit? Bon dia per dormir.

Publicat a: Personal
Victor
Vaig veure sortir el sol 😄
3 Juny 2012
Modest
Hay Victor aquest garbuix que no et deixa dormir, cal que descansis sino molt malament.
4 Juny 2012
Raquel Canet Sancho
Orxata jaja
6 Juny 2012
Victor
M'he pillat un PBS!!!
6 Juny 2012