Yuki Soma
per en 28 Maig 2012
1,174 Vistes

 

aixó és el que diu tothom quan comença un nou any. però jo tinc motius per dir-ho. mai m'havia sentit així, tant segura, tant feliç, tant contenta. T'estimo, m'estimes, no hi ha distància, ni obstacles. Que més puc demanar? Un Audi? Doncs no el vaig a demanar, perquè et prefereixo a tu. Mai em cansaré d'abraçar-te:

 

Els teus ulls marrons i la teva veu dolça,

les teves abraçades i la teva força,

llavis suaus 

i el color dels meus ulls, blau,

fa que no pugues deixar de mirar-me,

 

I jo m'enamoro de com em fas riure,

del perquè açó em fas escriure,

Com si fós un conte de fades fet realitat

aquesta tarda no hem parat de donar-nos carinyos, 

i jo encara ho estic sommiant.

Publicat a: Poesia
Modest
Quan ens enamorem pugem a un núvol que no ens deixa veura res mes que la persona estimada
28 Maig 2012