Pere
per en 14 Maig 2012
1,159 Vistes

Una característica d'aquest blog és que m'agrada publicar-hi alguna cosa, si puc, cada dia. Sense forçar-me: si no em va bé, no em va bé i no passa res. En això hi ha un tema que m'és especialment delicat: els caps de setmana. No són pocs els caps de setmana que no sóc a casa. Normalment, m'emportava el netbook, i si no tenia activitats que m'ho impedien publicava amb la mateixa normalitat que de sempre. Però ara... bé, ara m'ho miro d'una altra manera, per una raó que s'anomena telèfon. Ara, amb el telèfon puc consultar internet amb prou comoditat com per plantejar-me tranquil·lament de deixar el netbook a casa si no és per alguna necessitat especial. Pel que faig habitualment, en tinc prou. L'únic problema és el blog: amb els navegadors d'internet del telèfon és molt difícil manegar-se per la pantalla d'escriure aquest blog: els salts de línia no es fan bé, inserir imatges és pesat, el menú de la dreta per triar la categoria de l'article no acaba de funcionar bé... en fi, una mala experiència.

Per això em plantejo la possibilitat de la mudança. De continuar el blog a algun servidor que estigui més ben adaptat per introduir coses des del telèfon. Estic segur que n'hi ha, especialment els grans serveis de blogs segur que tenen bones aplicacions per a mòbil. Però també em fa pena perquè m'agrada ser aquí, en aquest raconet de flog que m'estimo i amb el .cat a dalt de tot de la pantalla. Obro un periode de reflexió indefinit, aquesta decisió no la prendré pas de pressa.

Ah, i això només afecta a aquest blog, Més a prop de la "A", que és de publicació regular. L'altre, el de La fulla al vent, més esporàdic, no el penso moure pas d'aquí.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.