ANCAPCAT
per en 2 Maig 2012
1,740 Vistes

Qui l'hi haguès dit a en Gutenberg que anys més tard de la seva creació que va servir per fer arribar, principalment la cultura escrita arreu del món i dels individuus, s'utilitzes el seu estri per el més malvat i tenebròs dels usos que se'n podia fer. La creació sistemàtica de bitllets, com si fossin quantitats enormes de paper higienic sense cap valor natural, ja que quan més se'n fa més és devalua el seu valor imprès en nom de l'inflació.

El patró or, és i serà l'únic valor real i estable.

Aquesta setmana, el Consell del Banc Central Europeu és reuneix a Barcelona sota un estat d'alarma dins d'un sistema militar-policial on és vulneren les llibertats. El BCE -com el FMI-, són els principals causants de la crisi que patim per la seva repartició gratuita -amb interès, esclar- als bancs i governs de tota Europa. El que se'n diuen Bailouts, o sigui rescats mitjançant l'injecció de capital a empreses amb interessos amb el govern i de camí invers a l'expossat.

No existeix la socialdemocracia, ni el comunisme, ni el conservadurisme, ni la variant democristiana, ni res de res, tansols la nova versió del estatisme més pur i cruel: El Gutenberguerisme

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.