ANCAPCAT
per en 29 d'Abril 2012
1,144 Vistes

 Un company va formular aquesta pregunta en un grup de discussió anarcocapitalista fa uns dies. Creieu que ser ANCAP i tenir un alt quocient intel.lectual van de la mà? Es denomina superdotats a aquells que posseeixen un quocient intel.lectual igual o superior a 130, que correspon a un 2% de la població. El percentatge de població ANCAP ha de ser tant o inferior a 2%?

 La meva resposta fou:  Si ens basem en bases IQ de la lògica o del raonament objectiu i causa de la desconnexió mental respecte als altres de l'anàlisi pur del ramat d'ovelles de l'estat de les tesis anarcocapitalistas, això ja ens demostra i posa de manifest en la seva pròpia base, creació, nucli i essència, que la IQ ANCAP està per sobre de totes les altres. Mai he cregut en separar els individus per les seves IQ, ja que això és el que regeix l'Estat per encarrilar correctament el seu control i poder. Per comprendre els principis llibertaris no cal ser un geni, només intel.lectualment honest i valent (pel rebuig social estatista), però més aviat intrèpid i sense cap por.

Desprès, la discussió és va centrar en que la lectura de les tesis anarcocapitalistes en fa d'anarcocapitalistas, ja que no cal cap mena de lectura per ser-ne socialista, comunista, conservador, etç. On també, va sorgir el tema de respectar o defensar polítiques que cometen crims o assesinats en el seu nom.

Vaig respondre: Qui és l'assassí? El creador de la ideologia? Els individus que la segueixen i defensen? El que ordena assassinats per aquesta ideologia? O el que els comet en nom i obediència d'una ideologiaLes ideologies en si no maten, només el individu o induït. Sóc judeo-sefardita, ho dic abans per si de cas. La solució final, no va ser directament pensada per Hitler, però ell era la cara visible del succés. Van ser altres, que per obediència cega van realitzar aquests actes. En definitiva, sense seguidors i avaladors de prestigi no pot haver difusió o control sobre la massa en base d'una ideologia.

Publicat a: Política