per en 10 d'Abril 2012
1,542 Vistes

Avui l'he vist i m'ha dit si volia res, ha estat la nostre primera conversa. Ell és el propietari d'una tenda de hamburguesses del centre comercial. Ara he d'anar al centre comercial per veure-lo. M'he possat una colònia que hem va regalar la meva tia de California, esper que em vagi molt bé. De roba m'he possat el meu conjunt preferit 

-Vols que quedem algún dia?

- Qui jo?- Però com era que s'havia fixat amb mi? - Esclar que si.

-Et passaré a recollir a les vuit, et va bé?

-Si.

Estic a casa i no se que possarme, AJUDAM!

Ajuda a la Clara, que se pot possar A: un vestit blau B: un conjunt de texans i brussa amb un cinturó ample marró

C: una falda de volants amb una camia de flors.

Indica la teva resposta en un comentari A/B/C i la resposta més votada serà la que continui la història.

Publicat a: Relats
Sigues el primer a qui li agrada això.